De beste redenen om te shoppen! - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16399
post-template-default,single,single-post,postid-16399,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

29 mei De beste redenen om te shoppen!

Oké ik geef toe, je hebt niet altijd een reden nodig om te shoppen. Maar soms nou eenmaal wel. In dit lijstje heb ik de beste redenen geschreven om te winkelen. Dus trek je schoenen aan, jas dicht portemonnee in de hand en op naar de stad!

Rotdag

Ja iedereen heeft soms een rotdag, en de beste reden om die dag te vergeten is om lekker je aandacht te focussen op iets wat je echt leuk vindt. Dus een goede reden om toch even die tas te kopen die je vorige keer hebt laten staan maar niet meer uit je gedachten hebt kunnen halen.

Sale

De sale is altijd een goed idee om nieuwe kleding te kopen, en als je die maand nog (bijna) niets hebt gekocht is het alleen maar een beter idee om toch even lekker te shoppen! Let er alleen gewoon op dat je niet een miskoop doet door iets te kopen wat in de sale is: daardoor loop je een andere goede koop misschien wel mis!

Afgevallen

Je bent afgevallen, en hoe kun je jezelf nou beter trakteren dan met nieuwe kleding? Je ziet er beter uit, dus je wil ook nieuwe kleding waar je in kunt shinen natuurlijk. Je wil de complimentjes ontvangen dat je bent afgevallen natuurlijk.

Spijt

Dat is echt het meest vervelende waar je last van kunt hebben. Je wil natuurlijk geen spijt hebben dat je iets niet hebt gekocht, en wanneer je dan teruggaat blijkt het uitverkocht te zijn! Je kunt het beter toch kopen, en eventueel terugbrengen dan andersom!

Feestje

Je bent bijna jarig, je hebt binnenkort een leuk feestje, je hebt een bruiloft, het is bijna kerst, ga zo maar door! Er is altijd een reden dat je weer een nieuwe outfit moet scoren voor een bepaalde gelegenheid, en nee dat is helemaal niet erg. Beter te veel kleding in de kast, dan te weinig toch?

Wil je nou meer informatie kijk dan eens op vrouwentotaal voor allerlei modetips. Want een dag niet geshopt, is een dag niet geleefd, toch? 😉