De 5 meest populaire rugzakken van 2019 - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16866
post-template-default,single,single-post,postid-16866,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

19 mrt De 5 meest populaire rugzakken van 2019

Een rugzak is onmisbaar! Of je nu op vakantie wilt gaan, of je een leuke tas zoekt voor naar school of naar je werk, enzovoorts. In dit artikel beschrijven we vijf verschillende rugzakken, die sterk aan populariteit hebben gewonnen in 2019! Welk van deze rugzakken heb jij al in je bezit? Het kan erg leuk zijn om verschillende modellen rugzakken in je kast te hebben liggen. Zo heb je voor iedere gelegenheid een passende tas!

 

#1: een backpack voor op vakantie

De backpack is een van de populairste rugzakken van dit moment. Met een backpack heb je voldoende ruimte in de tas, om al je spullen mee te kunnen nemen op vakantie. Denk bijvoorbeeld aan je kleding, handige gadgets voor tijdens het overnachten, enzovoorts. Het is belangrijk dat de backpack stevig zit.

#2: een leuke rugzak voor naar school

Naast een backpack is ook een stevige rugzak voor naar school onmisbaar. Kies je voor een compact model rugzak, of geef je juist de voorkeur aan een wat ruimere tas? Voor welk model rugzak je ook kiest, het is belangrijk dat deze op je persoonlijke voorkeuren aansluit. Kies daarom voor een tas die qua stijl bij je past!

#3: een kleine sporttas voor op je rug

Ook voor het sporten kun je een leuke sporttas kopen. Een sporttas voor het sporten moet voldoende ruimte bieden voor je sportschoenen, kleding, een bidon en een handdoek. Een te grote sporttas is bepaald niet prettig. Kies daarom voor een wat kleiner model rugzak.

#4: een rugzak om boodschappen mee te doen

Een vierde rugzak die momenteel populair is, is een rugzak om boodschappen in mee te kunnen nemen. De rugzak is wat breder dan een tas voor naar school. Zo heb je voldoende ruimte om flessen of andere zware spullen mee te nemen.  

#5: rugzak voor aan je fiets

Tot slot kan ook een rugzak voor aan je fiets interessant zijn. Zeker, wanneer je met de fiets naar je werk gaat. De rugzak beschikt over klemmen, waarmee de rugzak aan je fiets gehangen kan worden.