Het dansfeest Sensation Dubai 2016 neemt je mee naar de woestijn - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15682
post-template-default,single,single-post,postid-15682,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

27 sep Het dansfeest Sensation Dubai 2016 neemt je mee naar de woestijn

Op 11 november zal in Dubai de derde editie van Sensation plaatsvinden in echte woestijnstijl. Dit onwijs populaire dance festival heeft haar populariteit gewonnen in vele landen over heel de wereld. Envie Events heeft een reputatie opgebouwd voor het verzorgen van een groot spektakel met pyrotechniek, enorme kunstinstallaties, buitengewone lightshows, dansperformances en ‘s werelds beste DJ’s. Allemaal mogelijk gemaakt door hun 25+ jaar aan ervaring in de industrie van entertainment, gastvrijheid en het nachtleven.

 

‘The Desert Dome’ is de komende derde editie van Sensation en vindt plaats in de exclusieve Bab Al Shams evenemententerrein. Het is een spectaculaire oase in de woestijn, dat je het gevoel geeft dat je duizenden kilometers vandaan bent van het stadse leven. De zwembad faciliteiten hebben een prachtig ontwerp en de uitzichten zijn heel indrukwekken vanaf de infinity pool of het dakterras.

 

De nieuwe locatie is in grote lijnen nagebouwd als de vorige locatie, die beide in eigendom is van Meydan. Volgens Nicolas Vandenabeele, directeur bij Envie Events, is het de perfecte locatie voor de volgende veelbelovende Sensation dance evenement. “De tickets verkochten sneller dan we hadden verwacht nog voor de aankondiging van de artiesten”, zegt Nicolas.

 

Over DJ’s gesproken, Sensation Dubai heeft al eerder in vorige edities een line-up gezien van internationale dj’s, met dance sensaties als Martin Garrix, Roger Sanchez,Hard Rock Sofa, Martin Solveig. Sander van Doorn, en Mr White, vergezeld door acrobatiek en uit de wereldberoemde lichtshow.

 

Envie Events heeft onlangs de artiesten bekend gemaakt voor The Desert Dome editie. Volgens de website, zullen er bekende Nederlandse DJ’s optreden zoals Afrojack, Ummet Ozcan en YAX.X, Belgische DJ Sem Thomasson en de Egyptische trance duo Aly & Fila. Zij zullen worden vergezeld door de Sensation eigen Mr. White in hun missie om de enorme mensenmassa te vermaken tot in de vroege uurtjes.

 

De strikte dresscode voor het evenement is wit, zoals altijd. Als toevoeging hierop is Sensation een samenwerking aangegaan met de uitzonderlijke modeontwerpster uit Dubai ‘Kristina Fidelskaya’, om een Sensation capsule collectie uit te brengen voor 2016. Een leuke tip voor alle dames die tijdens het evenement de hele nacht er stijlvol uitwillen zien! Bekijk hier de collectie Sensation Capsule Collection van Kristina Fidelskaya.

 

Tickets beginnen zijn vanaf Dh399 en beschikbaar via sensation.com