The perfect gift, voor jezelf. - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15704
post-template-default,single,single-post,postid-15704,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

18 okt The perfect gift, voor jezelf.

Ze zijn zo hot en gewild, de beautyboxen zijn bijna niet aan te slepen, je hoeft maar een zoekopdracht in te voeren op een van de bekendere zoekmachines en de beautyboxen vliegen je om je oren. Laat dat nou net het probleem zijn met alles op internet, er is overal zo veel van dat je soms gewoon niet meer weet waar te beginnen. Daarom gaan wij jou exact vertellen welke beautybox je moet bestellen en welke er toe doen hier in Nederland.

 

Beautyboxen.

Jezelf met enige regelmaat trakteren is een noodzaak, veel mensen doen het te weinig, zouden het misschien wel willen, maar financiën spelen ook een rol, toch ben ik er altijd voor om jezelf in het zonnetje te zetten en minimal een keer per maand jezelf te trakteren op iets wat je graag wilt hebben of doen. Dit zorgt er alleen maar voor dat je lekkerder in je vel zit en vrolijker door het leven gaat.

Een beautybox is daar erg geschikt voor, sterker nog als je eenmaal een abonnement neemt op een van de beautyboxen zoals de Bluxbox of the box van Lookfantastic, dan krijg je elke maand weer een nieuwe mooie box gevuld met A merk kwaliteit verzorgingsproducten.

 

Dat betekent elke maand weer een verassing, je ontdekt nieuwe producten en betaald minder dan in de winkel, en het mooiste, je hoeft er niet voor naar de winkel.

 

Welke beautyboxen zijn er?

Je kunt het beste even kijken op deze website. Dat is een vergelijkings-website voor deze beautyboxen.

Nederlandse beautyboxen waar je een abonnement op kunt nemen zijn:

 

Bluxbox.

Deze werkt samen met alle A merken waaruit het team samen met de bekende visagist Mari van de Ven elke maand nieuwe producten selecteert.

 

Lookfantastic.

Dit is van origine een Engels bedrijf, maar is de grootste verzorgingsproducten webshop van Europa en levert dus ook in Nederland. De Lookfantastic beautybox  is echt heel gaaf, waarmee ze elke maand weer een ander thema aansnijden.

 

De Beautybox.

Ook een leuke box om te bestellen maar niet voor niets op de derde plaats in ons lijstje. Ook deze box werkt samen met de bekendere merken en kun je kiezen uit verschillende abonnementen, zo zijn er bij elke box abonnementen waarbij je per maand betaald, per 3, 6 of 12 maanden. Hoe langer de duur van je abonnement hoe goedkoper het wordt. Bij de een betaal je alles in een keer, en bij de ander kun je eenvoudig per maand betalen.

 

Nog even de eigenschappen van een beautybox op een rij.

 

  • Goedkoper dan in de winkel.
  • Makkelijk en tijdbesparend.
  • Verrassend en inspirerend.
  • In heel Nederland bezorgd.
  • Het perfecte cadeau, ook als gift box beschikbaar.
  • Leuke win acties.

 

Het perfecte cadeau voor jezelf maar ook voor een ander.

In de eerste instantie neem je een abonnement op een box, voor jezelf. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat er producten bij zitten waar je niks mee doet, in dat geval kun je ze bewaren en aan iemand anders geven. Ik weet zeker dat diegene het echt ene leuk cadeau vind. Daarnaast kun je bij de box aanbieders ook een box cadeau doen, dan bestel je een eenmalige box die vervolgens op het adres naar keuze bezorgd wordt.