Make-up voor bruidsmeisjes - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16474
post-template-default,single,single-post,postid-16474,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

26 jun Make-up voor bruidsmeisjes

Je trouwdag is vaak de allermooiste dag uit je leven. Op deze special dag moet alles tot in de puntjes geregeld zijn. Jijzelf wilt er fantastisch uitzien, maar vergeet ook vooral de bruidsmeisjes niet. Heb je bijvoorbeeld al nagedacht over hun make-up? Het is belangrijk om hier goed over na te denken, omdat ze de hele dag aan jouw zijde staan en ook op vele foto’s zullen terugkomen.

Allemaal dezelfde look
Tijdens de bruiloft sta jij als bruid natuurlijk in het middelpunt van de belangstelling, waarbij je niet wilt dat de bruidsmeisjes de show stelen. Zorg er daarom voor dat je goede afspraken maakt over de make-up van de bruidsmeisjes. Het mooiste is dat de make-up in overeenstemming is met elkaar en dat het niet overheerst met dat van jou.

Het make-up stappenplan
Om er zeker van te zijn dat de bruidsmeisjes zich op dezelfde wijze opmaken kunnen ze het volgende stappenplan opvolgen. In een aantal stappen brengen zij een prachtige basis make-up aan.

  1. Huid hydrateren met dagcrème

Een goed gehydrateerde huid is de basis voor je make-up. Laat je crème goed intrekken, voordat je begint met het opmaken van je gezicht.

  1. Primer laat make-up langer zitten
    Een bruiloft is een lange dag, waardoor je wilt dat de make-up goed blijft zitten. Daarom is het slim om als eerste een primer aan te brengen. Dit is een dun laagje over je gezicht, waar de make-up zich aan vast kan hechten. Je huid wordt hiermee niet alleen beschermd, maar ook zorgt het ervoor dat je make-up langer blijft zitten.
  2. Concealer voor oneffenheden

Met een concealer werk je eenvoudig oneffenheden in je gezicht weg. Heb je donkere kringen rondom je ogen? Gebruik dan een concealer die iets lichter is dan de kleur van je foundation. Smeer het goed uit, zodat het straks mooi overloopt in je foundation. Met een groene concealer kun je eenvoudig de roodheid van je gezicht verminderen.

  1. Foundation voor egale huid

Met foundation creëer je een mooie egale huid, maar is niet overduidelijk zichtbaar op de huid. Een foundation is nooit donkerder dan je eigen huidskleur. Het liefst wil je een foundation gelijk aan je eigen huidskleur of iets lichter, maar uiteraard niet te licht.

  1. Blush of bronzer aanbrengen

Na het aanbrengen van foundation heb je een egale huid, daarom kun je daarna nog het beste een blush aanbrengen. Hiermee geef je weer kleur aan je gezicht en creëer je een frisse blos op je wangen. Wil je een natuurlijk bruin tintje in je gezicht aanbrengen? Dan kun je hier en daar wat bronzer aanbrengen.

  1. Oogschaduw en mascara

Breng een oogschaduw aan in een natuurlijke kleur die niet al te opvallend is. Ook is het belangrijk dat de kleur in overeenstemming is met je jurk en het thema van de bruiloft. Na het aanbrengen van de oogschaduw kun je de mascara (https://www.derma-careshop.eu/cosmetica/ogen/mascara) aanbrengen. Twee lagen is meer dan voldoende.

  1. Lippenstift

Tot slot kun je een lippenstift aanbrengen. Kies niet voor lipgloss, omdat dit sneller van je lippen afgaat maar komt dit vaak niet mooi over op de foto.

Make-up online kopen?
Wil je dat de make-up van je bruidsmeisjes perfect zit op jou grote dag? Dan zou je ze als dank dat zij jouw bruidsmeisje willen zijn een basis make-up setje cadeau kunnen geven. Bij de Derma Care Shop vind je een uitgebreid cosmetica assortiment (https://www.derma-careshop.eu/cosmetica) met onder andere prachtige complete make-up setjes. Deze webshop is onze favoriet omdat ze vooral minerale make-up aanbieden. Dit heeft als voordeel dat het voor ieder huidtype geschikt is en de kans op huidirritaties zeer klein is.