Make-up trends voor 2018 - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16437
post-template-default,single,single-post,postid-16437,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

11 jun Make-up trends voor 2018

Het is altijd lastig om te voorspellen wat de trends zullen zijn. Mode is namelijk net zo veranderlijk als het weer! Toch zijn er zeker trends te signaleren die het goed zullen doen in 2018. We zetten er daarom speciaal voor jou een paar op een rijtje.

Glitterlippen

Toegegeven, je moet er van houden en ze moeten je staan, maar glitterlippen kunnen erg leuk staan. Juist omdat je tal van soorten glitters hebt in diverse vormen, groottes en kleuren, kun je glitters uitzoeken die jou ook echt leuk staan. Kies daarom de glitters met zorg uit, en je zult verbaasd zijn hoe leuk het je staat!

Natuurlijke wenkbrauwen

De trend die we in 2018 zien, is ook de trend van de natuurlijke wenkbrauwen. Of beter gezegd: de trend van de natuurlijk uitziende wenkbrauwen. Natuurlijk kun je de wenkbrauwen wat bijtekenen, maar houd het daarbij natuurlijk. Zorg dat de wenkbrauwen niet teveel opvallen, maar houd ze vooral ook netjes bij. Dat is een trend waar ongetwijfeld veel mensen zich in zullen vinden!

Niet te lange wimpers

Nadat het een tijd in de mode was om lange wimpers te hebben, is die trend eigenlijk een beetje voorbij. Houd het bescheiden, is tegenwoordig het motto. Houd de wimpers dus niet te lang!

Underliner

Een andere trend is de underliner; de omgekeerde eyeliner. Hierdoor benadruk je je ogen net iets meer. Je kunt met de dunste kwast die je hebt een dun lijntje maken onder je ogen, waardoor je ogen er mooi uit springen. Wees uiteraard niet te scheutig; je ogen moeten ook weer niet te donker worden. Het gaat enkel om een kleine accentuering om je ogen duidelijker naar voren te laten komen. Een dun lijntje is daarmee dus ruim voldoende!