Hoe vind ik de perfecte bruidsjurk? - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15803
post-template-default,single,single-post,postid-15803,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

08 dec Hoe vind ik de perfecte bruidsjurk?

Wat een geweldig nieuws! Jullie grote dag komt eraan. Natuurlijk moeten jullie nog van alles gaan regelen. Maar wees nou eerlijk het aller belangrijkste is toch wel dat jij er perfect uitziet? Heb je al gedacht aan wat voor een trouwjurk jij aan wilt? Het blijft altijd lastig om de perfect jurk te vinden. Heb je eindelijk een mooie jurk gevonden past hij net niet lekker om je lichaam. Zoals je zou merken kan het een beste klus zijn om de perfecte jurk te vinden. Hier een paar tips die je wellicht een beetje gaan helpen bij het vinden van de jurk.
Tip 1: Oriënteer online

Tegenwoordig is het internet meer weg te denken. Maak er dan ook gebruik van! Er zijn verschillende sociale media waar je de mooiste bruidjes ziet poseren. Heb je een leuke jurk gezien? Sla hem op of nog beter maak een leuk portfolio met bruidsjurken die helemaal bij jou smaak passen, en neem deze mee naar de bruidswinkel. Zo kunnen ze je snel helpen en hoeft je niet allemaal jurken te passen die niet bij je passen.
Tip 2: Bezoek een bruidszaak

Nu je een overzicht hebt gemaakt met trouwjurken die jij mooi vindt is het tijd om naar de bruidswinkel te gaan. Maak er een gezellig dagje uit van met mensen die je goed kennen, neem je vriendinnen of familie mee en vergeet niet om te genieten, het gaat immers om jullie grote dag.

 

Toch moeilijk om een stijl te kiezen?

Vind je het ondanks alles toch lastig om een jurk te kiezen die bij jou past?  Neem dan eens een kijkje bij een van de verkooppunten van Très Chic. Zei hebben een ruim assortiment trouwjurken denk aan fishtail trouwjurken vintage jurken of ben je zwanger? Dan hebben ze ook de mooiste zwangerschaps trouwjurken.

 

Geniet van jullie trouwdag.