Baardverzorging - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15645
post-template-default,single,single-post,postid-15645,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

09 sep Baardverzorging

Hoe krijg je de perfecte baard? Veel van jullie met een mooie baard zullen vast een baardolie gebruiken. Een goede baardolie maakt je baard lekker zacht en houdt de onderliggende huid gezond. Geen last van jeuk, gezonde shine en vooral geen huidschilfertjes meer. Toch is een baardolie vaak niet genoeg en zeker niet het enige wat je kunt doen om je baard te perfectioneren.

Baardbalsem

De volgende stap is een goede baardbalsem. Met een baardbalsem krijg je je baard pas echt goed onder controle. Je baardolie is vooral ontwikkeld om de onderliggende huid te verzorgen. Een baardbalsem is meer gericht op je baardharen. Het temmen van de wilde haren en het voeden van het haar. Zoals je misschien wel gemerkt hebt is dat het haar van je baard heel anders is dan het haar op je hoofd. Het is vaak harder en veel moeilijker onder controle te houden. De voornaamste reden hiervan is dat je baardharen veel sneller uitdrogen.

Baardzeep

Als laatste is een goede baardzeep ontzettend belangrijk. Je bent vast al in artikelen getagd dat je baard oo zo smerig is. Zoals je zelf weet is dat natuurlijk onzin, want jij wast je baard gewoon. Maar je baard wassen met een shampoo die voor het haar om je hoofd is bestemd, is geen goed idee! Een standaard shampoo heeft niet genoeg voedingstoffen om je baardharen gevoed te houden. Daarom zijn er baardzepen ontwikkeld, die vol zitten met verzorgende oliën en mineralen. Niet te vergeten dat baardzepen vaak veel beter schuimen en heel veel beter ruiken!