De 5 beste online bespaartips van dit moment - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16161
post-template-default,single,single-post,postid-16161,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

21 sep De 5 beste online bespaartips van dit moment

Om aan het eind van ieder jaar geld over te houden proberen steeds meer consumenten op slimme manieren te besparen. Niet alleen is besparen interessanter geworden voor veel huishoudens, ook is dit steeds makkelijker! In dit artikel beschrijven we vijf verschillende manieren om online te besparen. Hoe bespaar jij al op dit moment?

Tip 1: vergelijk telefoonabonnementen met elkaar

Veel mensen sluiten online een nieuw telefoonabonnement af. Het is sterk aan te raden om voor het afsluiten van een nieuw telefoonabonnement verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Maak gebruik van een online vergelijkingstool om dit makkelijker te maken.

Tip 2: koop je boodschappen online

Wanneer je boodschappen in de winkel koopt is het al snel verleidelijk om extra producten in je winkelwagen te stoppen. Door je producten online te bestellen is die verleiding er niet! Een ander voordeel aan online boodschappen kopen is de mogelijkheid om een kortingscode te gebruiken. Zoek bijvoorbeeld eens op “kortingscode Albert Heijn”!

Tip 3: maak een vergelijking van energieleveranciers

Ook op je energieverbruik valt vaak veel te besparen. Niet alleen door minder energie te besparen, ook door naar het goedkoopste energietarief te kijken. Net als voor de telefoonabonnementen zijn voor het vergelijken van energieleveranciers verschillende tools te vinden op internet.

Tip 4: kleding met korting bestellen

Er zijn meerdere websites waarop je kortingscodes van verschillende kledingwinkels kunt vinden. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van een kortingscode voor Zalando, Tommy Hilfiger of Hunkemöller kun je veel geld besparen! Deze korting krijg je vaak niet in de fysieke vestigingen van deze kledingwinkels.

Tip 5: kies voor een alles-in-1 pakket

Bij het afsluiten van een contract voor internet, televisie en (mobiel) bellen hebben veel consumenten voor verschillende aanbieders gekozen. Goedkoper is het echter om deze diensten te combineren in een alles-in-1 pakket. Op internet vind je vergelijkingstools waarmee je alles-in-1 pakketten van verschillende aanbieders met elkaar kunt vergelijken.

Tags: