4 toffe geschenksets voor geslaagde studenten - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16396
post-template-default,single,single-post,postid-16396,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

25 mei 4 toffe geschenksets voor geslaagde studenten

Het is weer zover, de examenperiode is begonnen en voor zowel de middelbare scholieren, als studenten van diverse scholen, is het einde in zicht. Velen zullen nog voordat de zomervakantie begint, een diploma op zak hebben! Uiteraard hoort hier ook een leuk geschenk bij en een feest om de prestatie te vieren.

1. Drankpakket

Als een student slaagt en 18 jaar of ouder is, past daar natuurlijk een tof geschenkset bij in de vorm van alcohol. Je kunt bijvoorbeeld een fles wodka kopen met  bijpassende glazen om het cadeau compleet te maken. Wodka kan zowel puur worden gedronken, als gemixt. Zo is voor bij iedere drinkende student (of dus afgestudeerde) wel een lekker drankje te bedenken. Er kan ook gekozen worden voor een bierbrouwpakket, waarbij men zelf het bier moet maken voordat het gedronken kan worden. Bij een pakket als deze, krijg je altijd een stappenplan die gemakkelijk te volgen is, de student moet enkel een week geduld hebben. Uiteraard kan je ook kiezen voor een wijnpakket, champagnepakket of een whiskypakket bijvoorbeeld.

2. Bios pakket

Niets is fijner dan na al dat leren en lange dagen maken, even lekker te kunnen ontspannen. Geef dus een bios pakket cadeau! Hierbij kan je zelf bedenken hoe groots je dit aanpakt. Je kan bijvoorbeeld alleen een bioscoop cadeaukaart geven en wat geld voor een lekkere snack. Of pak uit en maak er een toffe geschenkset van! Denk aan bioscoop cadeaukaarten met daarbij een bon om uit eten te gaan of schenk de geslaagde geld om de avond lekker af te sluiten met een paar drankjes na de film. Geef het pakket nadat je hoort dat de student geslaagd is of wacht tot het examenfeestje, zodat de student overspoeld wordt met cadeaus.

3. Persoonlijk cadeau

Als je de geslaagde goed kent kan je ook kiezen voor een waardevolle herinnering aan zijn/haar schoolperiode. Of kies voor iets persoonlijks, waarvan jij weet dat hij/zij er blij mee zal zijn. Dit kan bijvoorbeeld een sieraad of sieradenset zijn. Een sieradenset is heel persoonlijk dus zorg dat je van tevoren goed weet waar hij/zij van houdt. Zo kan je ook kiezen voor een rijles pakket, weet je toevallig dat de student heel graag de weg op wilt, koop dan een eerste les (dit kan zowel voor een auto als motor zijn).

4. Geslaagd pakket

Als iemand geslaagd is dan mag dat voor iedereen duidelijk zijn. Koop dus een aantal items waardoor de student dit goed duidelijk kan maken. Denk aan een medaille, een vlag, een oorkonde, champagne om mee te spuiten, een lint, een hoed, je kan het zo gek niet bedenken. Doe er alles aan om het slagen te vieren en voeg ook nog een leuk presentje toe zoals een cadeaukaart die vrij te besteden is of een bos bloemen.

Wanneer iemand geslaagd is, is dit het ideale moment om een toffe geschenkset bij elkaar te zoeken. Zoek iets wat bij diegene past en/of koop alles om het feestje voor de afgestuurde compleet te maken!