3 redenen waarom de Ekster Parliament + Tracker onmisbaar is - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16479
post-template-default,single,single-post,postid-16479,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

11 jul 3 redenen waarom de Ekster Parliament + Tracker onmisbaar is

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: je portemonnee is spoorloos en je weet echt niet waar je hem hebt gelaten. Na een aantal minuten slaat de paniek toe. Je zal hem toch niet in de winkel hebben laten liggen? Of misschien is je veel te grote portemonnee onderweg naar de auto uit je zak gevallen! Met de Ekster Parliament + Tracker zijn deze zorgen verleden tijd. Hier lees je drie redenen waarom de Ekster Parliament + Tracker onmisbaar is.

Altijd weten waar je portemonnee is

Het belangrijkste voordeel van de Ekster Parliament is de tracker. Ten eerste moet je via de app TrackR op je telefoon verbinding maken met de tracker in je portemonnee. De verbinding komt via bluetooth tot stand en zo kun je via de app opvragen waar je portemonnee is. Je kunt bijvoorbeeld ook instellen dat je een seintje van de app krijgt wanneer jouw portemonnee zich buiten het bereik van bluetooth bevindt. De tracker werkt op zonne-energie en wanneer je hem een paar uur in daglicht legt, gaat hij zo’n 30 dagen mee.

Portemonnee in perfect formaat

De Ekster Parliament is een kleine portemonnee die ruimte biedt aan zo’n 9 pasjes maar ook losgeld in de vorm van brief- en muntgeld. De beperkte ruimte zorgt er wel voor dat het een compact formaat heeft van 1,5 x 10,5 x 7 cm. Dit maakt de Ekster Parliament ideaal om in je broek- of jaszak te steken. Weg met die grote portemonnees die je amper in je handtas of jaszak kwijt kon!

Anti-skimming!

Steeds meer dingen worden geautomatiseerd en steeds vaker worden technische middelen ingezet. Dit gebeurt helaas ook bij illegale praktijken zoals skimming. Bij skimming wordt de magneetstrip van je pasje gelezen wanneer je pint bij een betaalautomaat. Dit kan door draadloos betalen tegenwoordig ook wanneer iemand een betaalterminal tegen je portemonnee houdt. Maar met de Ekster Parliament worden van de 9 pasjes maar liefst 6 pasjes beschermd door een speciaal anti-skimming gedeelte. Kies dus slim en stop je bankpassen en of creditcards in dit gedeelte om skimming te voorkomen.