3 musthaves voor op de scooter - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
17580
post-template-default,single,single-post,postid-17580,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

07 apr 3 musthaves voor op de scooter

Het zonnetje komt er weer aan en het is tijd om de scooter uit de garage te halen. Haren in de wind en gaan! Om veilig en comfortabel op de scooter te stappen, zijn er een paar items die iedere rijder nodig heeft. Bescherming is zeer belangrijk en kan er ook nog eens heel mooi uitzien. Naast bescherming zijn er ook nog accessoires die erg praktisch kunnen zijn. Bereid je voor op een heerlijk seizoen op de scooter.

Jethelm

Het belangrijkste item om te dragen op de scooter, brommer of Vespa is een helm en deze hoeft zeker niet saai te zijn. Vooral met het zonnetje op je bol is een gekleurde helm een item dat niet mag ontbreken. Jethelmen komen in allerlei verschillende soorten en kleuren. Je kan gaan voor een veilige kleur als wit of zwart, maar met een felle kleur val je zeker op. Een felle kleur ziet er dus niet alleen gaaf uit, het zorgt ook nog voor extra veiligheid. Geel, groen, rood, gestreept of zelfs glitter. Er is genoeg keuze. De jethelm is ECE gekeurd, waardoor je dus altijd veilig de weg op gaat met deze helm op je hoofd.

Handschoenen

Deze hoeven zeker niet saai te zijn. Er zijn ontzettend veel handschoenen te krijgen die je outfit helemaal compleet maken. Denk bijvoorbeeld aan een paar bruine leren handschoenen of gehaakte handschoenen. Hiermee houd je je handen warm én ga je ook nog eens met bescherming de weg op. De meest handschoenen zijn tegenwoordig voorzien van een touchscreen vriendelijke wijsvinger waarmee je je telefoon kan navigeren en je hierbij dus je handschoenen lekker aan kan houden.

Mobiel houder

De meeste scooterrijders zullen de weg wel kennen, maar het is toch heerlijk om op zondag in het zonnetje een kleine tour te maken door ons kikkerland? Hiervoor is het wel handig om een route uit te stippelen en te kunnen navigeren op je telefoon. Om dit veilig te kunnen doen zijn er gelukkig genoeg mobiele houders te koop. Veel van deze houders zijn multifunctioneel en zijn dus geschikt voor zowel scooter, motor en fiets.