Trend: fruit op een stokje - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15513
post-template-default,single,single-post,postid-15513,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

28 apr Trend: fruit op een stokje

Fruit op een stokje ziet er niet alleen feestelijk uit, het is ook nog eens hartstikke lekker en gezond. Het is om die reden, dat steeds meer mensen kiezen voor fruit op een stokje als tussendoortje op een mooie lente- of zomerdag. Kijk eens rond op sociale media, waar u een groot aantal foto’s met dit tussendoortje tegen zal komen. Het leuke aan fruit op een stokje is dat u het fruit helemaal zelf kunt samenstellen! Kijk wat er deze week in de aanbieding is, om uw fruitcombinatie samen te stellen. Zo is het ook nog eens een voordelig tussendoortje voor uzelf en voor de rest van uw gezin.

 

Fruit op een stokje met kinderen maken

Naast het feit dat fruit op een stokje een lekker en leuk tussendoortje voor uzelf is, kunt u er een gezellige activiteit met uw kinderen van maken. Ga bijvoorbeeld eerst naar de markt om fruit voor een lage prijs te vinden. Koop wat appels, bananen, een mango en wellicht wat druiven om deze straks aan uw stokje toe te kunnen voegen. Voor de kinderen is een bezoek aan de markt vaak een ware beleving!

Eenmaal thuis kan het samenstellen beginnen, hoe gaat u uw stokje vormgeven? Geef uw kinderen allebei een paar stokjes, die ze met het gekochte fruit mogen vullen. Tijdens het vullen van de stokjes zullen de eerste stukje fruit al gesnoept worden, waarmee de eerste vitamines binnen zijn. Wanneer de stokjes allemaal gevuld zijn, kunt u deze in de tuin opeten met een glas verse limonade of een ander sapje.