Kennismaking met de Optifree PureMoist - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
17219
post-template-default,single,single-post,postid-17219,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
Optifree PureMoist

18 dec Kennismaking met de Optifree PureMoist

Moet je vaststellen dat je zicht er de voorbije tijd aanzienlijk op achteruit is gegaan? In dat geval is het de moeite waard om het dragen van lenzen of een bril te overwegen. Veel mensen geven er in deze situatie de voorkeur aan om gebruik te maken van lenzen. Dit uiteraard niet in het minst omdat deze niet zichtbaar zijn. Ben jij dat ook van plan? Heb je er inmiddels reeds voor gekozen om contactlenzen te kopen, maar ben je nu nog op zoek naar een geschikte lenzenvloeistof om gebruik van te maken? In dat geval laten wij je hier op deze pagina alvast graag even kennismaken met de Optifree PureMoist lenzenvloeistof! 

  • Wat is Optifree PureMoist? 

Bijzonder veel mensen die lenzen dragen kiezen ervoor om gebruik te maken van een alles-in-één lenzenvloeistof. Je zou er in principe ook voor kunnen kiezen om gebruik te maken van verschillende soorten vloeistoffen, maar waarom zou je dat nu doen als het ook veel eenvoudiger kan? In ieder geval, Optifree PureMoist is een alles-in-één lenzenvloeistof welke over een zeer omvangrijke werking beschikt. In de praktijk kan Optifree PureMoist dan ook worden gebruikt om: 

  • Je lenzen te reinigen; 
  • Je contactlenzen te desinfecteren; 
  • Je lenzen te verzorgen; 

Kenmerkend voor de Optifree PureMoist lenzenvloeistof is dat ze een soort van laagje vormt rond de contactlens. Dit laagje is belangrijk, want ze zorgt ervoor dat met name vet- en eiwitaanslag kunnen worden voorkomen. De geavanceerde technologie waar je bij Optifree PureMoist op kan rekenen zorgt er in de praktijk steeds voor dat je lenzen niet alleen schoon, maar ook lekker fris zullen aanvoelen. Dat is natuurlijk altijd fijn!

  • Multi-Purpose Disinfecting Solution

De aanwezigheid van de Multi-Purpose Disinfecting Solution heeft ervoor gezorgd dat Optifree PureMoist door de jaren heen werkelijk ongelofelijk populair is geworden. Door gebruik te maken van dit type van lenzenvloeistof is het namelijk zo dat je lenzen en ook je ogen continu gehydrateerd en bovendien ook fris aanvoelen. Om dit effect te kunnen realiseren is het steeds een goed idee om je contactlenzen ‘s nachts in de Optifree PureMoist vloeistof te laten rusten. Tijdens de nacht zorgt de vloeistof er dan voor dat je contactlenzen niet alleen worden verzorgd en gereinigd, maar ook gedesinfecteerd. Zo kan je rekenen op een alles in één werking die jou niet alleen dat comfort, maar ook die zekerheid biedt waar jij naar op zoek bent voor jouw contactlenzen!

  • Geschikt voor alle zachte contactlenzen

Last but not least kan je, je natuurlijk ook nog de vraag stellen voor welk soort contactlenzen de Optifree PureMoist nu precies kan worden gebruikt. Wel, het is mogelijk om deze lenzenvloeistof te gebruiken voor alle zachte contactlenzen die er verkrijgbaar zijn. Dit geldt overigens niet in het minst voor de silicone hydrogel lenzen. Deze staan namelijk bekend omwille van hun hoge zuurstofdoorlaatbaarheid. In ieder geval mag het duidelijk zijn, maak jij ook gebruik van zachte contactlenzen? Dan is het altijd de moeite waard om daarvoor gebruik te maken van de veelgeprezen Optifree PureMoist lenzenvloeistof!

De kennis van www.lens2day.nl is al drie generaties groeiende, en helpen jou graag met met het kiezen van de juiste lenzenvloeistof.