Heb jij veel moeite met slapen? - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
17650
post-template-default,single,single-post,postid-17650,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

21 jul Heb jij veel moeite met slapen?

Iedereen kent het wel. Eerst lig je op je rug, vervolgens op de ene zij en tot slot op de andere. Nachten lang liggen woelen en maar niet in slaap kunnen komen. Hoe komt dit? En nog belangrijker hoe kom je er vanaf? Waarschijnlijk heb jij al veel online tips geprobeerd. Maar meditatie en ademhalingstips heb je al allemaal geprobeerd. En nog steeds kun jij niet slapen. Ik zelf weet ook hoe vervelend dat kan zijn! Pas na jaren slecht te hebben geslapen heb ik eindelijk iets gevonden dat voor mij werkt. En ik beloof je dat dit een wondermiddel is! 

Gebruik slaapmedicatie

Er zijn verschillende medicijnen die je kan gebruiken om in slaap te vallen. Een slaapmiddel kan je aanvragen bij je huisarts. Maar er zijn ook alternatieven online te vinden. Gebruik een van deze onderstaande medicijnen. En neem afscheid van `Ik kan niet slapen`. 

Temazepam

Gebruik dit slaapmiddel als je lastig in slaap kunt vallen. Overleg van te voren met je huisarts of jij dit middel mag gebruiken. Na verloop van tijd werkt het slaapmiddel steeds minder goed. Dit komt omdat je lichaam gewend raakt aan het spul. 

Oxazepam

Deze is sterker. Als je Oxazepam gebruikt zul je langer en dieper kunnen slapen. Alleen is een mogelijk bijeffect dat je de volgende dag nog steeds een beetje vermoeid bent. Maar in slaap vallen lukt zeker. Echter is het wel aangeraden bij die slaapmiddel om het niet langer te gebruiken dan 2 weken. Anders bestaat er kans dat je verslaafd raakt aan het middel. 

 

Let op! Deze slaapmiddelen kunnen soms wel tot 2 dagen in het bloed blijven zitten. Met als gevolg dagen waren u zich vermoeid voelt. Ook zal concentreren een stukje moeilijker gaan. Andere bijwerkingen zijn last van hoofdpijn en misselijkheid. Omdat je in een diepe slaap komt is de kans groot dat je gaat snurken.