Het maken van een fruitcocktail - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15504
post-template-default,single,single-post,postid-15504,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

28 apr Het maken van een fruitcocktail

Op een zomerse, warme dag wilt u af en een toe een lekker sappig tussendoortje, om het verloren vocht aan te vullen of om gewoon iets te kunnen snacken in de zon. Een tussendoortje gaat vaak hand in hand met een gewichtstoename, omdat veel mensen in de zomer voornamelijk van de zon genieten en weinig bewegen. Dit is zonde, want u wilt er op het strand immers nog goed uit blijven zien! Een zomers tussendoortje, welke in dit geval de uitkomst kan bieden is de fruitcocktail. Een fruitcocktail is gezond, kunt u zelf maken en is lekker voor volwassenen en kinderen.

 

Zelf een fruitcocktail maken

Een fruitcocktail kunt u in de winkel kopen, maar veel leuker en gezonder is het om de fruitcocktail zelf te maken. Het liefst met vers fruit! Ga bijvoorbeeld een middagje naar de markt, waar veel fruitkraampjes vers fruit aanbieden. Het is daarbij hartstikke leuk voor uw kinderen om een keer naar de markt te gaan! Wanneer het fruit in huis gehaald is, kunt u het fruit in kleine stukje snijden en aan een grote beker toevoegen.

Nog snel een vorkje in de beker, wellicht een klein parasolletje van papier en het snacken kan beginnen. Heerlijk voor een warme middag in de tuin, maar ook leuk om mee te nemen naar een meer of bijvoorbeeld het strand. Het verse fruit zit vol met vitamines, wat de fruitcocktail tot een zeer gezond tussendoortje maakt. Voorbeelden van fruitsoorten die u kunt gebruiken: appels, bananen, sinaasappels, kiwi’s en druiven.