Eten & Drinken voor de kleintjes - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16738
post-template-default,single,single-post,postid-16738,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

10 dec Eten & Drinken voor de kleintjes

Ouders van peuters en kleuters kennen het wel, het eten en drinken bij deze doelgroep gaat niet altijd even gemakkelijk. Mondjes blijven dicht of drinken loopt in straaltjes langs de mondhoeken weer weg. Een mooi bordje of beker kan daar prima bij helpen, maar meestal zijn we als ouders niet zo fan van Barbie, Mickey Mouse en deze andere populaire merken. Liewood heeft daar mooie en hippe oplossingen voor.

Bamboe servies in mooie kleuren

Gaan we van plastic eten? Nee, dat niet, maar wel van uniek kinderservies gemaakt van bamboe vezels. Deze vezels zijn biologisch afbreekbaar en daarbij is bamboe een gewas wat eigenlijk zo goed als onuitputtelijk is. Liewood combineert deze fijne eigenschappen samen met een briljant design en schitterend kleurengebruik. Wat dacht je van het fijne kattensnoet serviesje? Een snoezig katten snuitje kijkt je aan zodra jij je bordje leeg hebt gegeten. Maar ook het panda koppie in zwart met wit is een lust voor het oog. Zowel kinderen als ouders worden blij van dit verantwoorde servies.

Thermische drinkbekers

Handig voor mee naar school of voor een voeding onderweg! In zowel de winter als de zomer is het fijn om het drinken van de kids wat mee naar school gaat goed op temperatuur te houden. Met de leuke thermobekers van Liewood is dat probleem zo opgelost. De thermoflessen zijn speciaal gemaakt hiervoor, het kan drinken tot wel 24 uur koud houden en tot wel 12 uur warm. Dat is nog eens handig in de zomer indien je kinderen graag koude melk drinken bij hun lunch op school. De handige thermische drinkbekers zijn voorzien van 2 verschillende sluitingen. 1 handige dop met drinktuit, welke natuurlijk perfect is voor mee naar school. En daarnaast een gewone rvs dop zoals we die gewend zijn op een thermosfles. Zo kunnen deze stijlvolle thermische drinkflessen ook best mooi mee naar het werk.

Knoeien en kledderen

En natuurlijk ieder kindje doet het. Bij het eten en drinken lekker knoeien en kledderen. Een uitgebreide collectie slabbetjes mag natuurlijk niet ontbreken in jouw kast. Liewood heeft leuke stijlvolle slabbetjes bijpassend bij alle serviesjes. Maar ook hele handige grote met mouwtjes. De kleinere slabbetjes knoop je gewoon gemakkelijk om de hals, die grotere slabben met mouwen hebben ook nog eens een handig opvang vakje.

Dit artikel werd mede mogelijk gemaakt door Dreumes enZo, Kids Home & Lifestyle.