De 5 lekkerste smaken van Ciroc vodka - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16635
post-template-default,single,single-post,postid-16635,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

08 okt De 5 lekkerste smaken van Ciroc vodka

Ciroc Vodka is een zeer populair merk, waar menig mens graag van drinkt. Naast pure vodka zonder toevoegingen en/of extra smaak, zijn er ook diverse varianten met appel en ananas bijvoorbeeld. Ben je benieuwd naar de diverse smaken en wil je Vodka kopen? Lees dan snel het artike en ontdek de 5 lekkerste smaken van Ciroc Vodka.

1. Apple

Eén van de heerlijk verfrissende smaken van Ciroc vodka is de appelvariant. Tijdens het drinken van deze premium vodka, komt een duidelijke appelsmaak naar voren. De smaak is heerlijk zacht, maar heeft een duidelijke volle afdronk. Je kunt deze vodka variant mixen met sodawater, zodat het lekker wegdrinkt. De lichte bite van de vodka en de heerlijk frisse appelsmaak vormen samen een perfecte combinatie, die zeker met een heerlijk zonnetje op de achtergrond niet misstaat.

2. Coconut

Een andere heerlijke variant, die erg vol van smaak is, is de coconut vodka. Ciroc vodka’s worden altijd 5 keer gedistilleerd, waardoor er een zeer pure smaak ontstaat. De vodka wordt gemengd met kokosnoot en ander tropisch fruit om tot een zijdezachte smaak te komen. De smaken vanille en kokosnoot geven de boventoon, welke worden afgerond met een heerlijke afdronk van pure vodka.

3. Pineapple

Als je van fris en zoet houdt is de Ciroc vodka pineapple een goede match! De ananassmaak geeft een frisse en zoete toevoeging. Het ananassap wordt er zorgvuldig aan toegevoegd en gaat goed samen met Red Bull, Cola en 7 Up. Een vleugje vanille en de volle smaak van tropisch fruit maken deze vodka tot een succes! Als je de uitdaging aangaat om zelf vodka te maken, zal een heerlijke smaakexplosie als deze erg lastig te evenaren zijn.

4. Grapefruit

Ben je gek op citrusvruchten en zie je dit graag terug in een heerlijke vodka? Dan is de Ciroc Pink Grapefruit vodka perfect! Deze heerlijke vodka bestaat uit een blend van citrus schillen en olie van verse roze grapefruit. De smaak van deze vodka is te omschrijven als: fris, fruitig, met een vleugje oranjebloesem en een licht pittige afdronk.

5. French Vanilla

Tot slot is er nog een vodka met een volle, haast warme smaak, genaamd French Vanilla. De geur lokt je al zodra de dop van de fles gaat. Een heerlijke combinatie van vanille bonen, vanille crème en ijs komen je tegemoet. Het is een luxe vodka, die bij voorkeur uiteraard puur gedronken wordt. Uiteraard kan ook deze smaakvariant gemixt worden, met een kop koffie bijvoorbeeld (dit zie je vaak met soortgelijke smaken zoals: Baileys en Amaretto)

 

Kortom, er zijn meer dan genoeg smaken om van te genieten. Het seizoen en de gelegenheid bepalen mede welke smaak vodka geschikt is voor dat moment. Variatie is er in ieder geval genoeg!