Afslanken met maaltijdshakes hulpgids - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16835
post-template-default,single,single-post,postid-16835,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

05 mrt Afslanken met maaltijdshakes hulpgids

Zo een beetje het populairste dieet op dit moment in Nederland is waarschijnlijk het maaltijdvervangende shake dieet. Dit is een dieet waarbij men 1 maaltijd per dag vervangt als het ware door een shake. De shake bevat voedingsstoffen, mineralen, vitamines, en is een volwaardige maaltijdvervanger, maar dus een stuk lichter dan een ‘echte maaltijd’. Zeer handig ook voor mensen die wellicht niet genoeg tijd hebben i.v.m. werk om een gezonde lunch klaar te maken. Dan kan je altijd nog vertrouwen op de shake.

Meest belangrijk is om de juiste shake merk te kiezen. Aangezien dit een van de meest populaire dieet vormen van Nederland is op moment van schrijven zijn er ook veel spelers op de markt gekomen die een graantje mee willen pikken. Niet al die fabrikanten nemen het even nauw met de kwaliteit van de ingrediënten. Sommige shakes zitten bijvoorbeeld boordevol suiker en E-nummers. Dat helpt natuurlijk niet met je algehele gezondheid. Helaas is het zo dat de meerderheid van de fabrikanten shortcuts nemen en besparen op kwalitatieve ingrediënten. De verkeerde shake kiezen is als een formule 1 race trachten te winnen in een Volvo of een Lada, dat gaat niet veel zoden aan de dijk zetten. De Ferrari onder de maaltijdshakes is Be-Slank. Onze tip is verder om de productbeoordelingen en de klantenervaringen door te nemen van de shake die je op het oog hebt, bijv. zoals hier: https://be-slank.nl/product-ervaringen/. Smaken verschillen uiteraard, maar zo kun je vernemen tevens welke smaken lekker zijn.

Een andere tip is om niet te overdrijven met de maaltijdshakes. Eentje per dag is meer dan genoeg. Vervang niet twee of zelfs meer maaltijden per dag door een shake dit is geen goed idee. Dit is niet vol te houden. Ook na verloop van tijd is het de bedoeling om helemaal te stoppen met maaltijdshakes. Zie maaltijdvervangende shakes als bij wielen terwijl je aan het leren fietsen bent, na verloop van tijd kun je op eigen benen staan.