Afslankkleding - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15750
post-template-default,single,single-post,postid-15750,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

11 nov Afslankkleding

Heb je besloten om af te vallen? Heb je er genoeg van om jezelf zo in de spiegel te zien? Of wil je toch nog een keer in dat jurkje dat je ooit in een optimistische bui hebt gekocht? Welke reden je ook hebt om af te vallen, er zijn vele manieren om je doel te bereiken. De gezondste methode is een combinatie van bewust eten en 5 keer per week een half uur tot drie kwartier fitnessen. Het kan zijn dat je door lichamelijke oorzaken er niet in slaagt op deze manier af te vallen. Je kunt bijvoorbeeld een extreem trage stofwisseling hebben. In dat geval kun je het afslankproces helpen door bijvoorbeeld het dragen van afslankkleding, en niet bijvoorbeeld baggy voetbalshirts te dragen!

Wat is afslankkleding?

Afslankkleding is kleding die er speciaal voor is ontworpen je te helpen af te vallen. Dat kan op verschillende manieren te werk gaan. Sommige afslankkleding is zo ontworpen dat ze je lichaam verwarmt en frictie veroorzaakt. Zo wordt energie opgewekt. Door deze energie wordt de thermogenische verbranding gestimuleerd en verbrand je dus meer calorieën.
Er zijn natuurlijk ook speciale riemen en andere vibrerende accessoires die je op je lichaam kunt dragen. Deze zijn zo ontworpen dat ze continue vibreren en je zo een massage geven die je lichaam als het ware dwingt calorieën en vet te verbranden. Er zijn zelfs riemen die je lichaam stimuleren calorieën te verbranden met kleine elektrische schokjes. Wat je echter nooit moet vergeten is dat je van alleen deze kledingstukken niet afvalt. Afslankkleding kan je helpen sneller af te vallen en ondersteunt de conventionele afslankmethode: gezond eten en meer bewegen.

Hoe kun je afvallen door afslankkleding en een gezond dieet?

  • Wanneer je afslankkleding wilt gebruiken om sneller af te vallen heb je een ruime keuze. Lees wel altijd heel zorgvuldig de handleiding.
  • Wanneer je wilt afvallen zul je altijd een gezond dieet moeten ontwerpen dat ervoor zorgt dat je minder calorieën binnenkrijgt. Dit is belangrijk omdat je 6000 calorieën moet zien weg te werken om een pond gewicht kwijt te raken. Je doel zou moeten zijn om zo tussen een half en een heel pond per week te verliezen. Het is niet zo gezond om sneller af te vallen.
  • Zorg er ook voor dat je een uitgebalanceerd fitnessprogramma opstelt. Al die calorieën die je de afgelopen jaren teveel hebt binnengekregen hebben zich in je lichaam als vet opgeslagen. Die moet je dus zien te verbranden. De enige manier om dat voor elkaar te krijgen is intensief te gaan fitnessen en sporten.
  • Naast de conventionele afslankmethode en afslankkleding zou je ook kunnen overwegen je afslankpoging te ondersteunen met alternatieve methoden zoals hypnose, acupunctuur of kruidensupplementen.
  • Zorg dat je per dag 6 tot 8 uur slaapt. Dat is niet alleen gezond, je valt ook sneller af wanneer je voldoende slaapt.