5 lifestyletrends van 2016 - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15668
post-template-default,single,single-post,postid-15668,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

21 sep 5 lifestyletrends van 2016

Gezondheid speelt in 2016 een belangrijke rol, wat je terugziet in de vijf grootste lifestyletrends uit dit jaar. Mensen zijn meer gaan bewegen en doen er alles aan om de overtollige kilo’s kwijt te raken. Niet alleen voel je je op die manier lekkerder in je vel, ook is het veel beter voor je gezondheid! Er zijn verschillende manieren om kilo’s kwijt te raken en te werken aan een gezond gewicht. In dit artikel bespreken we de vijf belangrijkste lifestyletrends van 2016.

 

#1: meer op de fiets naar het werk

Een van de lifestyletrends van dit jaar is het feit dat mensen steeds vaker de fiets pakken om naar hun werk te gaan. Niet alleen is het heerlijk om de dag te beginnen met een korte fietstocht, ook val je op deze manier af.

 

#2: aquagym en andere watersporten

Heb je weleens gedacht aan het beoefenen van aquagym? Aquagym is een van de populairdere sporten van dit moment. Deze sport kan door iedereen beoefend worden, jong en oud, dik en dun. Tijdens aquagym train je ontzettend veel verschillende spiergroepen in je lichaam.

 

#3: meer fruit, minder vet

Niet alleen zorgt meer beweging voor een gezonde leefstijl, ook je eetpatroon speelt hier een belangrijke rol in. Zorg ervoor dat je meer fruit eet en minder vaak kiest voor een vette hap om aan te sluiten bij de lifestyletrends van 2016.

 

#4: hergebruiken van producten

Ook in het interieur van woningen is een belangrijke lifestyletrend te herkennen. Zo kiezen consumenten er steeds vaker voor om producten te hergebruiken. Schilder een oude kast bijvoorbeeld opnieuw, waarmee je veel geld bespaart.

 

#5: minder vlees

Opvallend is de lifestyletrend dat mensen steeds minder vlees eten. Niet alleen kun je geld besparen met het eten van minder vlees, ook zorgt dit ervoor dat je bijdraagt aan een beter klimaat.