Zwart in je interieur: saai of juist modern? - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16508
post-template-default,single,single-post,postid-16508,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
destylingfabriek.nl - Zwart in je interieur Saai of juist modern

28 aug Zwart in je interieur: saai of juist modern?

Zwart is een gewaagde kleur in het interieur. Het kan zeer stijlvol uitvallen of juist de ruimte erg donker of saai maken. Hoe kun je zwart op de juiste manier inbrengen in het interieur? In dit artikel lees je hoe zwart jouw woning een hele andere dimensie kan geven. Van een moderne uitstraling door een zwarte kleur of juist een stoere look.

Industriële stijl

Houd je van een stoere uitstraling in huis? Dan is de industriële stijl een echte aanrader. Deze stijl omarmt harde kleuren en robuuste materialen. De kleur zwart heeft een prachtige uitstraling in een woning met industriële stijl. Wat dacht je bijvoorbeeld van nieuwe kunststof kozijnen in een zwarte kleur? Kies voor een matte finish om het een natuurlijke uitstraling te geven. Mat zwart past perfect bij de robuuste materialen van een industriële stijl.

Een moderne trap

Wil jij van de trap een echte eyecatcher maken? Wanneer de trap een imposante positie inneemt in de woonkamer, kun je juist het beste van maken. Laat de trap opvallen door deze te verven. Een trap schilderen in een zwarte kleur is niet alleen erg stijlvol, het is ook een slimme optie. Op een witte trip zie je veel sneller vlekken en viezigheid. Een trap schilderen is nog een behoorlijke klus. Je kunt dit zelf met beide handen aanpakken of een professionele schilder inhuren om de trap te schilderen in een zwarte tint.

destylingfabriek.nl - Zwart in je interieur Saai of juist modern TRAP

Verschillende tinten zwart

Zwart komt in verschillende tinten en met verschillende afwerkingen. Een zwarte muur kan bijvoorbeeld een goede optie zijn wanneer deze een iets glinsterende finish heeft een wat zachtere tint zwart is. Zwart hoeft een ruimte niet per se kleiner te maken. De juiste tint en afwerking kunnen het verschil maken. Wanneer je zwart wilt toevoegen aan jouw interieur, is het aan te raden om advies in te winnen van een professionele schilder of een interieurstylist.

De details

Zwarte accessoires en accenten geven een stijlvolle uitstraling aan iedere woning. Het is belangrijk om dit met een juiste regelmaat te doen. Wil je zwarte accenten in huis? Zorg er dan voor dat je geen stijl-ruis krijgt en doe alle accessoires die niet zwart zijn van hand. Het is belangrijk om eenheid te creëren wanneer je kiest voor zwarte details.

Zwart is huis, het kan de woning een stijlvolle uitstraling geven. Wees niet bang om zwart te gebruiken uit angst dat het de woning kleiner maakt. De juiste tinten en afwerkingen geven het beste resultaat aan iedere woning.

destylingfabriek.nl - Zwart in je interieur Saai of juist modern TRAP