Welke kleerhangers passen bij jouw kledingkast? - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16617
post-template-default,single,single-post,postid-16617,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

26 sep Welke kleerhangers passen bij jouw kledingkast?

Elke dag kies je kleren uit die bij elkaar passen. Je kunt namelijk niet de deur uit met een outfit die “vloekt”. Maar dit geldt natuurlijk niet alleen voor een outfit. Veel mensen zien bijvoorbeeld het interieur van hun kledingkast over het hoofd. Daarom lees je in dit artikel welke kledinghangers bij het interieur van jouw kledingkast passen!

Houten look

Staat er in jouw slaapkamer een houten kledingkast? Dan zijn houten kleerhangers natuurlijk vanzelfsprekend. Echter, kledinghangers van hout zijn er in allerlei verschillende kleuren. Bij lichte houtsoorten kun je zowel kiezen voor witte houten kledinghangers als voor zwarte houten kledinghangers. Bij donkere houten kasten kun je daarentegen alleen het beste kiezen voor de zwarte.

Moderne look

Als jouw kledingkast een moderne look heeft, zullen meerdere soorten kledinghangers niet misstaan. Hier kun je niet alleen kiezen uit de houten kleerhangers, maar ook uit kledinghangers van metaal, kunstof of satijn. De kleur die je kiest, hangt af van de kleur van de kledingkast. Houdt het vooral bij de neutrale kleuren: bruin, zwart, wit of grijs. Het zijn immers de kleren die moeten opvallen en niet de voorwerpen waar ze aan hangen, toch?

RVS look

Kledingkasten met een RVS look kunnen ook met verschillende soorten kledinghangers uit de verf. De kleurkeuze is hierbij alleen wat minder ruim. Eigenlijk passen bij deze kledingkasten alleen zwarte kleerhangers!

Uiteraard is het interieur uiteindelijk een kwestie van smaak en bepaal jij zelf hoe dit eruit ziet. Maar als jij dit detail tot nu toe over het hoofd zag, hopen wij je een beetje op weg te hebben geholpen. Nu is het tijd om te gaan shoppen en kleerhangers te vinden die bij jouw kledingkast passen!