Waar kun je vandaag de dag nog babykleertjes kopen? - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16950
post-template-default,single,single-post,postid-16950,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

29 apr Waar kun je vandaag de dag nog babykleertjes kopen?

Niets is leuker dan babykleertjes kopen, iets dat aanstaande ouders vaak al ver voor de geboorte van hun zoon of dochter doen. Dan nog neutraal van kleur, omdat dan nog niet bekend is of je babykleertjes voor een zoon of een dochter moet kopen. Als ouders ga je vaak, en dat is ook best logisch, voor opvallende, trendy, hippe merkkleding. Je baby moet immers goed gekleed zijn straks. Toch zijn andere zaken vele malen belangrijker dan of babykleertjes nou heel erg hip zijn. Wat te denken van bijvoorbeeld voldoende flexibel en draagcomfort? Waar koop je tegenwoordig trendy babykleertjes online? Een voor ons nieuwe speler op de markt is Little Ace. Ze bestaan al een paar jaar maar hebben sinds kort een nieuwe webshop gelanceerd.

Bepaalde babykleertjes zullen niet eens gedragen worden

Voorbeeld; er zijn voldoende babykleertjes te koop met een capuchon. Dat staat leuk, voor je baby is het niet prettig, zeker niet als hij of zij wil gaan slapen. Dat lukt gewoon niet met een bobbel in je nek. Nog een voorbeeld; niets is mooier dan je piepkleine zoon of dochter in denim te zetten. Besef echter wel dat dit zeker in het begin allesbehalve lekker draagt. Je kunt dus beter even wachten met denim, zoals het vaak ook zonde is om babykleertjes van heel dure merken te kopen. Dit om het simpele feit dat je baby snel groeit en bepaalde kledingstukken straks niet eens zal dragen. Dit omdat je heel veel kleding hebt en krijgt en je baby al aan een grotere maat toe is juist als jij dit leuke merk truitje uit de kast hebt gehaald. Mocht jij wel uit zijn op dure merk kleding, dan kun je deze het beste aanschaffen via websites als 247discount. Op deze manier zorg je er voor dat de kosten laag blijven.

Probeer babykleertjes te vragen in oplopende maten

Besef als aanstaande ouders dat je pal na de geboorte waarschijnlijk overspoeld wordt met babykleertjes, want dat is wat vaak gegeven wordt na een geboorte. In dat kader is het verstandig om al je vrienden, familie en kennissen te vragen ook kleding van wat grotere maten te geven. Een kast vol kleding van maat 50 is dan weliswaar leuk, is je baby toe aan een maatje meer dan moet je zelf eerst vaak weer shoppen.

Vijf centimeter lang betekent maat 50

Over de maat gesproken. Wist je dat het aantal centimeters dat je baby lang is, ook de maat is die je hanteert voor babykleertjes? Vijftig centimeter betekent dus maat 50. In het eerste levensjaar draagt je baby eerst vooral maat 50 en is maat 62/68 veel voorkomen tussen de drie en zes maanden. In de periode negen maand tot een jaar dragen baby’s vooral kleding in de maat 74/80.

Kleding moet goed rekbaar zijn

Koop bij voorkeur babykleertjes van natuurlijke stoffen zoals wol, katoen en badstof, deze stoffen nemen zweet op en dat is wel zo prettig voor je baby. Wat je baby zeker ook prettig zal vinden is kleding die goed rekbaar is en dus gemakkelijk over het hoofd getrokken kan worden. Hoe vaak zie je niet het geploeter met het hoofd van je baby en de opening van een trui of shirt. Dat moet je niet willen, daar doe je niemand en zeker je baby niet een plezier mee. Tenslotte, zorg voor de geboorte van je zoon of dochter dat je qua babykleertjes in elk geval vier kleding sets, zes rompertjes, slofjes, sokjes, mutsje en een jas of vest thuis klaar hebt hangen voor je baby.