Kies een gellak die bij je outfit past! - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
17545
post-template-default,single,single-post,postid-17545,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

22 feb Kies een gellak die bij je outfit past!

Nagellak is erg leuk, alleen zijn de nagelsalons nu al een tijdje dicht. Dat hoeft niet te betekenen dat je niet zonder een gellak de deur uit hoeft. Je kan namelijk ook zelf een gellak startersset kopen en zelf gellak aanbrengen

Kleurtjes

Er zijn erg veel verschillende kleurtjes gellak waar je uit kunt kiezen, hierdoor kunnen je nagels altijd matchen met je outfit. Je kunt tegenwoordig zelf op internet een gellak startersset aanschaffen waardoor je zelf de gellak kunt aanbrengen. De gellak blijft erg lang zitten waardoor je het niet vaak hoeft bij te werken. Maar je kunt de lak er ook zelf afhalen om ze te laten matchen met elke outfit die je aandoet. Een simpel kleurtje kan al veel doen voor je outfit. Als je bijvoorbeeld een hele zwarte of een hele witte outfit aan hebt dan is het leuk om een kleurtje op je nagels te hebben zodat het wat meer op valt en je outfit net wat leuker wordt. 

Nageltrends

Met het lekkere weer in het vooruitzicht zijn felle kleurtjes erg leuk om je outfit mee op te fleuren. Het past ook perfect bij een lekker zonnetje. Ook zijn de pastel kleurtjes dit jaar weer erg populair, ze vallen iets minder op dan de eerder genoemde felle kleuren en passen daarom bij erg veel outfits. De pastelkleuren staan ook erg goed bij een getinte huidskleur of bij een gebruinde huidskleur van de zon. 

Verder zijn printjes ook erg in dit voorjaar en deze zomer, het liefst op iedere nagel een ander printje. Ook kunnen we dit jaar niet om glitter heen, het mag allemaal lekker shinen op je nagels. 

Zelf doen

Met een gellak startersset kun je gemakkelijk zelf een gellak aanbrengen. Op internet kun je veel verschillende voorbeelden vinden van bijvoorbeeld allerlei verschillende printjes en hoe je het moet maken. Het wordt dan stap voor stap uitgelegd waardoor het voor iedereen te doen is. Het aanbrengen van gellak is erg makkelijk want het werkt net als gewone nagellak alleen moet je je nagels daarna nog even onder een lamp doen om ze goed te laten drogen waardoor het extra lang en extra goed blijft zitten. 

Conclusie 

Met gellak kun je erg veel verschillende kanten op. Het is eigenlijk bijna hetzelfde als nagellak, het verschil is alleen dat je met de gellak je nagels nog even onder een lamp moet doen om het goed te laten drogen zodat het langer blijft zitten dan een normale nagellak. Het is erg makkelijk om zelf te doen en leuk om er een leuk dagje van te maken met een vriendin. Welke kleur vindt jij het mooiste?