Je kaarten mooi bewaren - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16543
post-template-default,single,single-post,postid-16543,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

03 sep Je kaarten mooi bewaren

Het leek er even op dat niemand meer kaarten ging sturen voor bijzondere gelegenheden. Toch zie je tegenwoordig juist weer meer kaartjes verstuurd worden. Veel mensen vinden het toch wel bijzonderder om een echt kaartje te krijgen én te versturen. Bij trouwkaarten en geboortekaarten was dit natuurlijk nooit uit de mode. Sterker nog, je ziet hier steeds vaker zelfgemaakte geboortekaartjes en unieke trouwkaarten. Maar wat moet je doen met al die mooie kaarten die je binnenkrijgt?

De boel bundelen

Voor welke gelegenheid je ook kaarten krijgt, het is heel leuk om ze te bewaren. Zo vinden kinderen het vaak erg bijzonder om de kaarten te lezen die hun ouders kregen na de geboorte, maar dat betekent wel dat je deze kaarten een flink aantal jaren moet bewaren. Je wil natuurlijk niet dat ze te veel ruimte innemen in huis en dat ze in goede staat blijven. Een goede oplossing is dan om ze te laten inbinden. Dit hoeft niet heel duur te zijn, drie gaatjes en grote ringetjes door het papier is vaak al voldoende. Een heel bijzonder cadeau voor je kind voor later. Dit geldt natuurlijk ook voor kaarten die je kreeg voor een andere gelegenheid.

Hang ze naast elkaar

Wanneer zoveel verschillende kaarten op je deurmat vallen, voel je ongelooflijk veel liefde van alle vrienden en familie die de moeite hebben genomen om je te schrijven. Deze kaarten gooi je waarschijnlijk niet makkelijk weg. Je kunt ze dan allemaal naast elkaar ophangen aan een snoer of touw. Zo krijg je een lijn vol liefde. Zo kan je nog heel vaak naar de kaarten kijken, voor je er klaar voor bent om ze een permanente plek te geven.

Cluster kaarten in een collage

Je kunt alle kaarten ook clusteren aan speciale rekjes. Je kunt hier allereerst alle kaarten door elkaar ophangen en ze later opruimen. Dit rekje kun je dan weer gebruiken voor de volgende verjaardag, trouwerij of geboorte. Als je op zoek bent naar een permanente plek voor de kaarten in huis kun je ze ook op mooi dik papier plakken en vervolgens inlijsten. Zo kun je altijd terugdenken aan de bijzondere gelegenheid waarvoor je de kaarten kreeg, maar ook aan alle lieve mensen die jou schreven. Dit is een uniek en persoonlijk stuk kunst die het overal in huis uitstekend doet.