Hoe maak je je kantoor weer sfeervol? - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16565
post-template-default,single,single-post,postid-16565,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

12 sep Hoe maak je je kantoor weer sfeervol?

Je kent het wel, het is maandagochtend en de wekker gaat om 7.00u. je staat op en rijdt naar je werk. Eenmaal op kantoor aangekomen besef je eigenlijk hoe sfeerloos het kantoor is. Witte Tl lampen, dof vloerkleed en witte muren. Ook de bureaus zijn standaard en die kamerplant kan ook wel eens wat water en zonlicht gebruiken. De sfeer van het kantoor bepaalt je stemming. Wanneer het interieur vrolijk en kleurrijk is, de verlichting de kleur van daglicht heeft en de meubels wat gevarieerder zijn, voel je al dat je veel meer zin krijgt om aan het werk te gaan.

Hoe pak je het aan?

Het begint met de kleur muur. Welke kleur is professioneel en past bij de huisstijl en is daarnaast warm en sfeervol. Wanneer de huisstijl zwart is, is het niet te adviseren om zwart als kleur te gebruiken ?. Je zou eens kunnen denken aan een pastelkleur groen. Dit is de kleur van organisch en past overal bij. Ook pastelblauw is een mooie kleur.

Dan de verlichting. Dit is een belangrijk onderdeel van het geheel. Zonder goede kantoorverlichting is het een kansloze missie en ziet alles er nog steeds treurig uit. Ga dus praten met een adviseur over de grootte van je kantoor en het soort verlichting dat hier bij past. Vaak is een simpele aanpassing icm daglichtlampen al een zeer goede oplossing.

Dan hebben we de planten, denk hierbij eens aan kunstplanten. Het is een kleine investering omdat ze wat duurder zijn dan gewone planten maar ze gaan eeuwig mee en hoeven geen verzorging. Zo kan je optimaal genieten van de ruimte en hoef je je geen zorgen te maken over de planten. Daarnaast zijn ze geurloos zodat het kantoor niet naar muffe plant ruikt.

Succes met het stijlen van je kantoor!