Een gepersonaliseerde foto in de tuin, winter en zomer ! - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15923
post-template-default,single,single-post,postid-15923,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

07 mrt Een gepersonaliseerde foto in de tuin, winter en zomer !

Zoekend naar iets leuks voor in de tuin, waar ik ook in de winter wat aan heb, botste ik op de tuinposters van 123tuinposter.nl. Volgens mij had ik zo een tuindoek ooit wel eens zien voorbij flitsen op een of ander televisieprogramma, maar ik had er sindsdien alvast niet meer aan gedacht. Toen ik de mogelijkheden van een tuinposter bekeek was ik echter onmiddellijk verkocht. Mijn gepersonaliseerde poster in de tuin, daar heb ik winter en zomer wat aan. De bestelling was dus ook snel doorgegeven.

Mijn tuinposter volledig op maat

Hoewel er keuze was tussen duizenden prachtige afbeeldingen, besloot ik toch mijn eigen foto te laten drukken. Deze kwam een weekje later toe in exact het formaat dat ik had ingegeven. Handig want zo was de ruimte tussen mijn 2 planten perfect bedekt. Ik koos voor een foto van één van mijn surftochten, gewoon omdat ik daar zo een geweldige herinneringen aan heb. De kleuren van de tuinposter zijn alvast levensecht en de golven staan er haarscherp op. Hoewel het misschien een beetje bizar is om een surfer in je tuin te hebben, ik vind mijn tuindoek alvast geweldig.

Stoer met een frame

Omdat ik wel van een stoere uitstraling houd, heb ik gekozen voor een tuinposter met aluminium frame. Het tuindoek hangt strak en netjes opgespannen in het frame. Er waren heel wat andere opties maar deze had onmiddellijk mijn voorkeur. Lang ben ik er niet mee bezig geweest, want het klusje was op 10 minuten geklaard. Ondertussen hangt het tuindoek een maand of 2 in mijn tuin, zonder dat ik er al onderhoud aan heb moeten doen. Of het nu waait of regent maakt niet uit, de tuinposter kan er perfect tegen en lijkt er helemaal geen hinder van te ondervinden.

Zeker het overwegen waard

Persoonlijk denk ik ook niet dat het bij één tuinposter gaat blijven. Ik plan nog wel wat surfvakanties en wil mijn tuin nog verder aankleden met van die leuke tuindoeken. Ze zijn best betaalbaar en ze geven mijn tuin een heel eigen uitstraling. Nu is het er niet het weer voor, maar ik ben er zeker van dat het in de zomer voor heel wat gespreksstof tussen mij en mijn vrienden gaat zorgen.

Je kan dus wel stellen dat ik zeer tevreden ben met mijn aankoop van mijn tuinposter. Zeker omdat de drukkwaliteit uitstekend is en alles tot in de puntjes geregeld werd. De mensen van 123tuinposter.nl leveren werkelijk puik werk en op de service was helemaal niets aan te merken.

Wil je ook een volledig gepersonaliseerde tuinposter, dan vind ik dat zeker een goede beslissing. Zo leg je nog meer van jezelf in je tuin en interieur en heb je alvast op miezerige dagen toch nog een reden om je tuin te benutten.