Hoe maak ik de perfecte Instagram-foto? - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15485
post-template-default,single,single-post,postid-15485,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

28 apr Hoe maak ik de perfecte Instagram-foto?

Steeds meer mensen hebben een account op Instagram, een vorm van sociale media waarop mensen foto’s met elkaar kunnen delen. In tegenstelling tot Twitter of Facebook, is het op Instagram niet mogelijk om losse tekstberichten te delen. Hoe vult u een Instagram-account met prachtige foto’s, die nieuwe volgers aantrekken en passen bij uw stijl? We geven u graag een aantal handige tips om de perfecte Instagram-foto te maken van eten, kleding of andere elementen.

Tip: steeds meer mensen fotograferen hun lekkerste gerechten, ook wel fooddesign genoemd! Voeg wat slimme tags aan uw foto toe en word gescout door bekende merken, die u uitnodigen om ook foto’s voor de merken te maken. Hoe leuk zou dat zijn?

 

Kies voor de juiste kleuren

Een perfecte foto voor Instagram beschikt over de juiste kleurencombinatie. Kies bijvoorbeeld een lichte achtergrond, zodat de foto niet te druk wordt. Veel leden van Instagram kiezen bijvoorbeeld voor een witte achtergrond, of gebruiken de eettafel als achtergrond voor de perfecte foto. Kies vervolgens een attribuut wat u wilt fotograferen, zoals kleding of eten, en leg dit in het midden van de achtergrond. Besef u van tevoren dat de meeste foto’s op Instagram een vierkante vorm hebben.

Na het maken van de foto kunt u uit een van de standaardfilters van Instagram kiezen om de foto af te maken. Deze filters hebben invloed op de kleurstelling van een foto en zijn naar eigen inzicht aan te passen. Nu kunt u de perfecte Instagram-foto op uw account uploaden!