Foto’s maken - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15675
post-template-default,single,single-post,postid-15675,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

27 sep Foto’s maken

Veel mensen denken dat het heel eenvoudig is om foto’s te maken… Dit is ook wel makkelijk, want de smartphone is heel populair en ook de digitale camera’s worden vaak gebruikt, maar professionele foto’s maken is wel iets anders. Als eerst moet u veel weten over het lichtinvallen, want zo weet je waar je de mooiste foto’s kunt maken. Ook moet je goed met de camera’s om kunnen gaan, want niet ieder is hetzelfde. Natuurlijk moet je ook met mensen om kunnen gaan, want een cameraman of vrouw is wel iemand waar ze naar luisteren tijdens het fotograferen. Professionele foto’s kunnen worden gemaakt als mensen een fotoshoot gaan houden, maar ook bij bruiloften is een cameraman of cameravrouw zeer belangrijk.

Bruiloft fotograferen

Als fotograaf heb je natuurlijk verschillende gelegenheden waar je foto’s kunt maken. Een van de mooiste is dan toch wel de bruiloft fotograferen. Meestal ben je ook de hele dag bezig op de bruiloft, want je maakt foto’s voor het bruidspaar voor het feest is begonnen en op het feest zelf ook. Daarna moet je deze foto’s afdrukken bewerken en laten zien. Zijn ze tevreden, dan kun je ervoor kiezen om een boek te nemen en daar de foto’s op te laten drukken. Een professionele bruidsfotograaf inhuren is dus een vereiste om mooie foto’s bij je bruiloft te krijgen.

Mooiste dag van je leven

Zo heb je de mooiste dag altijd bij je en hoef je nooit meer te vergeten hoe je eruit zag. De fotograaf moet zich goed voelen en de ruimte hebben. Daarom is het verstandig om van tevoren de locatie aan de fotograaf te laten zien. Zo kan er al worden ingeplant of er andere apparatuur nodig is. Vaak gebruiken fotografen naast een camera ook een statief, dit is een houder voor de camera. Ook wordt er gebruik gemaakt van een flitser. Zo krijg je alle mooie details op de foto. Van Stijgeren is een fotograaf met meerdere onderscheidingen en hij is gespecialiseerd in bruidsfotografie.