Foto’s die echt iets toevoegen aan je huis - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16184
post-template-default,single,single-post,postid-16184,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

27 sep Foto’s die echt iets toevoegen aan je huis

Iedereen heeft in huis wel enkele foto’s staan. Als u kinderen of kleinkinderen heeft dan wilt u hun gezichten graag op een foto terugzien. Vaak denken mensen echter niet echt goed na over de plaatsing van foto’s, de stijl waarin deze genomen worden en wat deze nog meer kunnen toevoegen aan het interieur van een huis. Dit is de reden dat we je graag enkele ideeën geven voor foto’s die echt iets toevoegen aan je huis.

Kleur van foto’s aan de muur

Als je met foto’s aan de muur iets wilt toevoegen aan het interieur van je woning, dan moet je als eerste denken aan de kleur van de foto’s. De kleur van de foto’s en de lijstjes waarin deze zitten moet je namelijk afstemmen op je interieur. Wanneer in je interieur verschillende felle kleuren terugkomen dan kan je deze stijl ook op de foto’s terug laten komen. Heb je echter een interieur met een enkele kleur, bijvoorbeeld wit, dan past hier het beste een zwart-wit foto bij.

Portretten van familieleden

Portretten van familieleden zijn de foto’s die je het meeste terugziet in het interieur van een woning. Deze foto’s voegen iets toe omdat je te allen tijde een blik op de muur kunt werpen en hier je dierbaren op kunt zien. Opnieuw kan je een keuze maken tussen kleur- of zwart-witfoto’s. Een goed idee is ook om een fotocollage te maken waarbij je verschillende foto’s in een patroon op de muur hangt.

Passies in het interieur verwerken

Foto’s in je huis hoeven natuurlijk niet alleen van familieleden te zijn. Het kunnen ook mooie kunstfoto’s zijn waarop je passies te zien zijn die iets toevoegen. Je kunt bijvoorbeeld een mooie foto ophangen van een land of stad waar je speciale gevoelens bij hebt of een voetbalclub, band of auto. Hiermee geef je je huis een persoonlijke stijl.

Tags: