De mooiste familiefoto’s - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15625
post-template-default,single,single-post,postid-15625,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

30 aug De mooiste familiefoto’s

Als trotse ouders is er niets mooier dan je gezin vast laten leggen met prachtige foto’s. Maar wil je juist een spontane foto, of liever een wat statiger en strak portret voor aan de muur? En hoe zorg je er voor dat iedereen mooi op de foto staat? LINK fotografie uit Breda is hier ervaren in en geeft tips.

Creëer de juiste omstandigheden

Het is heel belangrijk om de juiste omstandigheden te creëren voor jou en je familie. Trek bijvoorbeeld kleren aan die je lekker vindt zitten en waar je jezelf in kan zijn. Daarnaast is het belangrijk om ook met je familieleden rekening te houden qua kledingkeuze. Zorg dat alle outfits op elkaar zijn afgestemd. Dit zorgt voor rust in een foto en ook voor de modellen natuurlijk. Het aller belangrijkste voor een goede foto is dat mensen zich op hun gemak voelen. Dit wordt altijd uitgestraald op een foto.

Thema’s

Het kan een extra toevoeging zijn om een fotoshoot in een bepaald thema te houden. Is er iets wat jullie familie kenmerkt? Dit kunnen persoonlijke items zijn of juist een bepaalde kleur of thema. Zo kan een muzikale familie ervoor kiezen om allemaal met hun favoriete muziekinstrument op de foto te gaan. Of kies ervoor om naar buiten te gaan! Buitenlicht is vaak een mooie toevoeging aan de foto. Is er ergens een mooie plek in het bos? Of misschien juist een oude industrie hal? Dit kunnen mooie foto locaties zijn voor jouw familieportret. Bekijk de mogelijkheden eens op http://linkfotografie.nl/familieportret/.

Wees creatief

Jouw wens als familie is vaak het aller belangrijkste voor de fotograaf. De fotograaf is pas tevreden als de familie tevreden is. Geef dus aan wat je leuk vindt om terug te zien in een foto en wees creatief. Zoek op internet naar familiefoto’s van anderen en haal daar je inspiratie vandaan. Of bedenk zelf accessoires die je graag wil gebruiken op de foto. Zo ontstaan er vaak tijdens de shoot zelf nog nieuwe ideeën die spontane foto’s opleveren. Je wil tenslotte toch het mooiste kiekje thuis aan de muur hebben hangen.