Je eigen foto laten vereeuwigen op een canvas doek - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15919
post-template-default,single,single-post,postid-15919,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

07 mrt Je eigen foto laten vereeuwigen op een canvas doek

Een hele tijd was ik op zoek naar een foto op canvas. Maar een foto die bij me in de smaak viel vond ik niet of de foto’s waren wel heel mooi, maar peperduur. Tot ik op canvaswinkel.nl botste. Daar zag ik een hele reeks aan mooie foto’s van professionele fotografen, maar net zo goed kan je je eigen foto doorsturen en die laten vereeuwigen op je canvas. Opties genoeg dus.

Helemaal weg van een foto op canvas

Ondertussen ben ik helemaal weg van mijn foto op canvas en ben ik blij dat deze in mijn woonkamer hangt. De skyline van Antwerpen – een foto die ik zelf heb geschoten – hangt nu prominent tegen de muur: prachtig. Uiteraard had ik ook kunnen kiezen uit de foto’s in de galerij op de site, maar dit vond ik toch net wat specialer. Ik moest er ook helemaal niet meer voor betalen. Mijn foto op canvas is zo een heel persoonlijk en uniek exemplaar geworden en ik krijg steeds heel positieve commentaar van mensen die over de vloer bij me komen.

Veel verschillende opties 

Nu deze keer heb ik voor een foto op canvas gekozen, maar canvaswinkel.nl heeft nog heel wat andere opties in de aanbieding. Zo kan je er ook foto’s op dibond, plexiglas of satijnen papier bestellen. Hier heb ik nog geen ervaring mee, dus ik kan er ook niets zinnigs over vertellen. Als ik echter kijk naar de perfecte kwaliteit van mijn foto op canvas ben ik ervan overtuigd dat ook de anderen wel heel verzorgd zullen zijn. Bovendien krijg je op elke foto op canvas en ook de anderen een kleurgarantie van maar liefst 85 jaar. Concreet wil dit zeggen dat ze bij canvaswinkel.nl er zo zeker van zijn dat de foto niet gaat verkleuren, dat je er een levenslange garantie op krijgt.

Super grote canvassen

Het mooiste van het hele verhaal heb ik nog niet verteld. Je bestelt je foto op canvas ook nog eens in het formaat dat je zelf wil. Nu is mijn woonkamer redelijk ruim en ik wou die skyline er echt wel uit laten knallen dus heb ik gekozen voor een formaat van 4 meter breed. Geloof me maar op mijn woord als ik zeg dat dat enorm is. Bovendien is de kwaliteit zo goed, dat je nog steeds alle details op de foto haarscherp kan zien. Moet ik nog zeggen dat ik heel tevreden ben met mijn aankoop? Ik moest er zelfs de deur niet voor uit. Je kan alles online ingeven en binnen de week staat je foto op canvas voor je deur.

Waarschijnlijk zal het niet bij één canvas blijven, want ondertussen heb ik de smaak te pakken. Mijn slaapkamer kan ook nog wel een foto op canvas gebruiken, al kan het zijn dat ik hier voor plexiglas opteer. Als deze hangt, zal ik jullie verder informeren over het resultaat. Neem alvast een kijkje op canvaswinkel.nl en bekijk de mogelijkheden. Voor de prijs hoef je het alvast niet te laten, die is een fractie van de prijzen die je ergens anders tegenkomt.