Een trendy eetkamer in 1-2- 3 - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16382
post-template-default,single,single-post,postid-16382,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

08 mei Een trendy eetkamer in 1-2- 3

Trends komen en gaan. In de eetkamer is dat niet anders. Als leek is het moeilijk om de huidige trends op de voet te volgen. Maar gelukkig kan je op onze expertise rekenen. Wij hebben alle tips voor een trendy eetkamer in een overzichtelijk lijstje gegoten. Lees snel verder!

Gemengde eetkamerstoelen

Bijna iedereen koopt eetkamerstoelen in dezelfde kleur en bekleding. Maar het is veel mooier om een mix te maken. Plaats bijvoorbeeld een paar stoelen met een pastelgroene en zachtblauwe kleur aan dezelfde tafel voor een speels effect. Of ga nog een stapje verder en koop vier totaal verschillende eetkamerstoelen. Dat is tegenwoordig heel trendy.

Een zitbank

Wie geen liefhebber is van gemengde eetkamerstoelen kan een andere trendtip proberen: een zitbank. Deze bank is mooi en praktisch, omdat er minder plaats verloren gaat aan armleuningen. Vooral kleine kinderen zullen die zitbank geweldig vinden.

Een patchwork tapijt

Vloerkleden zijn terug van weggeweest. Wie een tapijt in de eetkamer wil gebruiken, koopt eentje met een patchwork design. Dat zijn allemaal kleine stukken stof die samen één groot vloerkleed vormen. De speelse mix maakt van het ontwerp een echte eyecatcher.

Booglampen

Sinds jaar en dag verlichten we onze eetkamer met plafondspots of een hanglamp. Dat is verleden tijd. Trendsetters kiezen een booglamp. Deze vloerlamp heeft een lange arm om de kap boven het tafelblad te brengen. Het grote voordeel van een booglamp is dat ze verplaatsbaar is. Je bent dus niet gebonden aan een vast aansluitpunt in het plafond.

Kleine decoratieve items

Het is bijzonder trendy om de eettafel te versieren met verschillende kleine accessoires. Zet dus niet één vaas in het midden, maar combineer een tiental potjes, theelichthouders en ander decoratiestukken. Om het geheel niet te chaotisch te maken, kies je best voor ontwerpen in hetzelfde kleurenpalet.