De magie van eiken houten tafels - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16749
post-template-default,single,single-post,postid-16749,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

20 dec De magie van eiken houten tafels

Eiken houten tafels zijn altijd al populair geweest en ook vandaag de dag kom je ze in veel woningen tegen. Met een eiken houten tafel heb je echt een eyecatcher in huis! Er zijn verschillende soorten eikenhout over de hele wereld te verkrijgen, en hiervan worden de meest prachtige meubelen gemaakt. Kies je voor een langwerpige eettafel van eikenhout of een ronde salontafel? De keuzes zijn heel breed en daarom is er altijd wel iets te vinden wat bij jouw smaak en inrichting past. En nog meer goed nieuws: ook voor een kleiner budget zijn eiken houten tafels volop te verkrijgen!

De onmiskenbare kwaliteit van eiken houten tafels

De eiken houten tafels zijn gemaakt van massief eikenhout dat meestal uit Europa komt. Dit betekent dat de tafels van nature wat zwaarder zijn, maar ook de kwaliteit is heel goed. Het grote voordeel van eikenhout is dat het makkelijk te bewerken is. In de meeste gevallen is het tafelblad van eikenhout en de poten van staal. Wanneer je de tafel goed onderhoudt kun je er jarenlang van genieten. Deze tafel van eikenhout past heel goed bij stoere en industriële woningen, maar ook als je een natuurlijke sfeer wilt toevoegen aan je huis is deze tafel een goede keus.

Advies over jouw eiken houten tafel

Ben je op zoek naar eiken houten tafels? Het online aanbod is enorm en daardoor hoef je niet bang te zijn dat je niets moois tegen zult komen. Er zijn heel veel verschillende soorten webwinkels waar je de meest prachtige tafels van eikenhout kunt bestellen. Je kunt ze op maat laten maken door een bedrijf, maar je hebt ook de mogelijkheid om ze kant en klaar te kopen in de winkel. Voor advies is het prettig om langs te gaan in de winkel, zodat je al je vragen aan een medewerker kunt stellen voor je besluit om een eiken houten tafel te kopen.

Tweedehands eiken houten tafels in de outlet

Van alle tafels die er te koop zijn, zijn de eiken houten tafels misschien wel een van de duurste. Dat betekent dat je flink wat moet sparen om die prachtige tafel te kunnen kopen die je al zo lang op het oog hebt. Gelukkig kun je ook terecht bij de outlet. Deze (online) winkels bieden mooie tafels met hoge kortingen aan, zodat je ook met een kleiner budget een eiken houten tafel kunt aanschaffen. Houd het internet dus goed in de gaten, zodat je zeker bent van een betaalbare eiken houten tafel.

Wat kost een tafel van eikenhout?

De gemiddelde prijs van een eiken houten tafel ligt rond de €700 à €800, maar ze zijn er ook nog duurder, maar ook goedkoper. De prijs van eiken houten tafels hangt af van verschillende factoren. Hoe zeldzamer het hout, hoe hoger de prijs. Ook de grootte van de tafel speelt mee. Daarnaast scheelt het natuurlijk ook of je de tafel op maat wilt laten maken of dat je hem kant en klaar koopt. Van te voren kun je offertes aanvragen bij verschillende bedrijven, zodat je weet hoeveel je ongeveer kwijt zult zijn en wat de meest betaalbare optie is.

Bron: https://woodindustries.nl/