De best passende haarden bij de interieurstijl van 2016 - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15569
post-template-default,single,single-post,postid-15569,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

01 jun De best passende haarden bij de interieurstijl van 2016

Er zijn verschillende soorten haarden. De een dient als vervanging voor de cv-ketel en de ander is bedoeld om de finishing touch te geven aan het interieur. De ene heeft een modern en strak interieur en de ander een brocante interieur. De naam open haard is een verzamelnaam. De twee bekendste zijn de open haard met open schouw en de gesloten schouw oftewel de gesloten haard. Iedereen sluit zichzelf wel aan bij een trend en dan is het goed om te weten welke haard het beste past bij de interieurtrend van nu. In dit artikel wil ik twee trends behandelen…

De haard die het beste past bij de stijl van nu.

Een interieurtrend verandert misschien niet zo snel als een modetrend maar dit jaar hebben we er toch mee te maken gehad: een nieuwe/gegroeide trend! De trend van 2016 was toch echt de robuuste materialen in huis brengen van verschillende natuurlijke producten zoals hout, ook brocante meubels zijn erg in. Maar welke haard past het beste bij de stijl van nu? Hieronder zijn de twee stijlen opgedeeld:

  • Natuurlijke stijl
  • Brocante stijl

Bij een interieur met veel natuurlijke meubels past een open haard gemaakt van stenen en een open schouw erg goed. De haard is gemaakt van natuurlijke materialen en zou daarom goed passen bij het interieur.

Bij een interieur met veel brocante past weer een gesloten haard met een donkere of lichte kleur en een strak uiterlijk erg goed. Vooral een oude haard waarbij je de pijp die naar het dak loopt nog kan zien staat erg tof. Dit creëert de oude brocante stijl nog beter in huis.

Niet iedereen heeft natuurlijk dezelfde smaak. Een haard schaf je ook niet aan voor een jaar of twee maar soms wel voor langer dan 10 jaar. Het is dan ook verstandig om jezelf goed te laten informeren over de verschillende haarden. Zo maak je namelijk altijd de beste keuze.

Trendy haard aanschaffen?

Ben je van plan een haard aan te schaffen die bij jouw interieurstijl past? Kijk dan eerst nog even op deze pagina voor meer informatie over de verschillende haarden. Of vraag bij interesse over de prijs een gratis en vrijblijvende offerte aan!