Avanca D1 - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16107
post-template-default,single,single-post,postid-16107,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

10 jul Avanca D1

De laatste tijd hou ik me steeds meer met mijn gezondheid bezig. Vandaar ook dat ik dit jaar begonnen ben met hardlopen. Steeds een stukje verder, de laatste tijd zelfs een kilometer of 10. Ik ben hier zeer tevreden over en het is fijn dat het me steeds beter afgaat. Speciaal voor het hardlopen heb ik goede Asics gekocht, daarnaast loop ik altijd met muziek mijn rondje. Voorheen deed ik dit altijd met goedkope oortjes, maar het nadeel hiervan is dat het niet echt geschikt is om te sporten. Daarom heb ik nu een nieuw speeltje: de Avanca D1 van Hdphns.com. Benieuwd naar dit product?

De Avanca D1 bestaat uit een bluetooth headset (die overigens erg fijn zit), een USB-kabel om de headset op te laden, een tasje voor de oordoppen en een beschermhoesje. De handleiding is erg duidelijk en het koppelen met je telefoon is eigenlijk vrij makkelijk. Als je de headset aanzet hoor je een vrouwelijke stem die ‘connected’ roept als hij verbinding heeft gemaakt. Het testen kan gaan beginnen!

Tijdens het hardlopen merk ik dat de Avanca D1 headset erg fijn om je oren hangen. Ze zijn verbonden met een draad die aan de achterkant van je hoofd loopt, zodat ze er niet uit vallen. Het geluid is een stuk beter dan de oortjes die ik eerst had, daarnaast hangt er geen vervelende draad meer naast je. Ideaal voor het sporten! Ook heeft de Avanca D1 een erg lange accuduur en is hij erg licht. Je voelt eigenlijk niet dat je oortjes in hebt zitten. Ook als het regent of als je gaat zweten blijven de oortjes goed op zijn plek zitten. Aan de bovenkant van de headset kun je een volgend nummer opzetten en het volume regelen. De conclusie is dat de Avanca D1 erg fijn zijn voor het sporten. Je hebt geen snoer meer nodig en het geluid is top!