Dé manier om uw schilderij flexibel op te hangen! - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16014
post-template-default,single,single-post,postid-16014,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

03 apr Dé manier om uw schilderij flexibel op te hangen!

In iedere woning komen wel saaie, kale muren voor. Hoe zorgt u er momenteel voor dat deze wanden opgevrolijkt worden om het saaie karakter van deze muren te breken? Er zijn verschillende accessoires die u hierbij kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan een fraaie wandlamp die u op deze kale muur kunt bevestigen, of een leuk behangetje! Bij het gebruik van behang op de muur is het belangrijk om de muur niet te druk te maken, om te voorkomen dat uw kamers een rommelige uitstraling krijgen. Een alternatief voor een behangetje op de muur is een schilderij. Een schilderij ophangen is echter niet altijd even makkelijk!

Verschillende ophangsystemen voor schilderijen

Voorheen was het heel gebruikelijk om op twee punten in de lijst van een schilderij een touwtje te bevestigen, die vervolgens aan een spijker in de muur kon worden gehangen. Ook werden er geregeld twee spijkers in de muur geslagen, waaraan het schilderij vervolgens met de lijst werd opgehangen. Een nadeel aan deze manier van werken is dat het erg moeilijk kan zijn om het schilderij netjes in het midden te hangen. Door gebruik te maken van speciale ophangsystemen wordt het ophangen van schilderijen een stuk eenvoudiger. Er zijn verschillende websites die deze ophangsystemen aanbieden.

Online ophangsystemen voor schilderijen bestellen

Doordat er verschillende webwinkels zijn die deze ophangsystemen op internet aanbieden is het heel eenvoudig om een dergelijk ophangsysteem voor uw schilderij in huis te halen. Niet alleen hoeft u de deur niet meer uit voor uw ophangsysteem, ook is het aanbod op internet veel groter dan in fysieke winkels of ateliers. Bekijk vooraf goed welke ophangsystemen er zijn, om het meest geschikte ophangsysteem voor uw schilderij te vinden. Bij sommige van deze ophangsystemen is het zelfs niet noodzakelijk om in uw muren of plafonds te boren. Ideaal voor in huurwoningen! Voor welk type ophangsysteem voor schilderijen kiest u?