Kunst hoeft niet duur te zijn - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16555
post-template-default,single,single-post,postid-16555,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
kunst

10 sep Kunst hoeft niet duur te zijn

Steeds meer mensen overwegen de aanschaf van kunst voor in huis! Wist u dat kunst helemaal niet zo duur hoeft te zijn? Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om uw eigen kunst te maken. Mensen blijken vaak veel creatiever te zijn, dan ze op voorhand wellicht verwacht hadden. Koop een mooi doek, schaf verf en kwasten aan en waag zelf ook eens een poging om kunst te maken! In dit artikel beschrijven we verschillende manieren, waarop u aan goedkope kunst kunt komen.

 

Tip: kijk af en toe eens op internet! Hier bieden particulieren vaak goedkope kunst aan, terwijl de kwaliteit hiervan helemaal niet slecht hoeft te zijn. Daarbij gaat het bij kunst lang niet altijd om de kwaliteit, maar juist om uw persoonlijke smaak.

 

Zelf kunst maken met een fotomozaïek

Een van de mogelijkheden om zelf kunst te maken is het creëren van een fotomozaïek aan de muur. Dit doet u door meerdere fotolijstjes in dezelfde of verschillende formaten aan te schaffen. Hier kunt u vervolgens verschillende foto’s aan toevoegen, die u als een mozaïek aan de muur hangt. Ook kunt u een grote foto in verschillende kleinere foto’s knippen, om de foto in losse fotolijstjes weer compleet te maken. Het geeft uw muur een speelse look!

 

Goedkoop kunst kopen bij een kringloopwinkel

Naast de mogelijkheid om tweedehands kunst online te kopen op websites als Speurders of Marktplaats, kunt u ook bij de lokale kringloopwinkels langsgaan. In de kringloopwinkel vindt u kunst in verschillende vormen. Denk aan een mooie antieke klok, antiek speelgoed, of een mooi schilderij. Het voordeel van de kringloopwinkel is dat producten altijd tegen bijzonder lage prijzen worden aangeboden. Zo kunt u haast geen miskoop doen! Als u op de kunst uitgekeken bent, kunt u dit online verkopen of weer terugbrengen naar de kringloopwinkel.

Tags: