3X PRONKEN IN HUIS - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15687
post-template-default,single,single-post,postid-15687,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

30 sep 3X PRONKEN IN HUIS

3  must haves die je interieur mooier, levendiger en more designfull maken. Voor de grote én de kleine ruimtes. Kijk je mee?

Betonvloer

Betonvloeren zijn het helemaal tegenwoordig. Het kan je ruimte een enorme robuuste boost geven! Zo geef je je kamer een industriële touch en is het daarbij ook makkelijk te onderhouden omdat er geen rotzooi in de voegen kan blijven. Wat bijvoorbeeld bij een tegelvloer wel het geval is. Ben je geen fan van saai grijs? Geen probleem, door kleurtoevoegingen kan je hem in (bijna) elke kleur laten maken. Ook is het laten vallen van spullen voor een wat klunzig persoon als mijn, niet erg;). Omdat een betonnen vloer erg hard is kan het tegen een stootje.

Bron: Pinterest

VELUX dakserre

Je kent het wel. Wanneer je een zolderkamer hebt ontkom je er bijna niet aan: een schuin dak. Dit maakt de ruimte knus maar ook erg donker (naast dat ene dakraampje waar wat licht door valt). VELUX  heeft daar nu DE oplossing voor: De dakserre. Die op elk schuin dak te monteren is. Het zorgt voor een enorme bak aan lichtinval en maak je ruimte optische groter. En waar ik het meest van houd is dat je het vergunningsvrij kan monteren. Super, toch!  Ps. Check nog wel even de welstand commissie of lokale verorderingen!

Bron: VELUX

Kurkwand

Een nieuwe trend die we richting 2017 veel  gaan zien is het terugkomen van kurk. Hoe heerlijk is dat? Een ouderwetse manier om al die leuke foto’s aan op te hangen, notities en kaartjes. Erg leuk idee om dit in je keuken te doen. Omdat je hier bijna dagelijks komt beleef je al die mooie momenten weer. Vind je en hele wand teveel van het goede? Dan kun je altijd een deel bedekken van de muur.  Bij KURK24 hebben ze een ruim aanbod kurk.

Meer styling tips? Bekijk onze blog post tips voor een scandinavische woonstijl.

Bron: Petra Bindel

Voor welke pronkstuk zouden jullie gaan?