3 manieren om je huis meer uitstraling te geven - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16839
post-template-default,single,single-post,postid-16839,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

08 mrt 3 manieren om je huis meer uitstraling te geven

Ondanks het feit dat steeds meer post digitaal verstuurd wordt, komt een brievenbus nog altijd goed van pas! Denk bijvoorbeeld aan de brieven van de Belastingdienst of van een bank, die doorgaans nog steeds per fysieke post verstuurd worden. Niet alleen om geen post mis te lopen komt een brievenbus goed van pas. Een brievenbus kopen is ook een slimme manier, om je woning een authentieke look te geven! In het bijzonder wanneer je voor een klassieke brievenbus kiest. Naast de aanschaf van een brievenbus zijn er verschillende andere mogelijkheden om je woning een klassieke uitstraling te geven.

Maak gebruik van industriële lampen

Zowel binnen als buiten je woning komen industriële lampen vaak goed tot hun recht. Hang bijvoorbeeld een prachtige industriële fabriekslamp naast de voordeur. Het geeft je woning een hele sfeervolle uitstraling! Deze lampen worden vaak vanuit Oost-Europa geïmporteerd, waar de lampen voorheen binnen oude fabriekspanden werden gebruikt. In West-Europa worden de lampen opgeknapt en vervolgens te koop aangeboden. Ook boven een eettafel of bijvoorbeeld in de hal van je woning komen deze lampen goed tot hun recht. Ze zullen een heuse eyecatcher in je interieur vormen!

Kies voor een klassiek voegwerk tussen stenen

Niet alleen een klassieke brievenbus of een industriële lamp geven je woning meer uitstraling aan de buitenzijde. Wist je dat ook het voegwerk tussen je stenen invloed heeft op de uitstraling van je woning? Reden genoeg om hier extra aandacht aan te besteden! Door voor klassiek voegwerk te kiezen, geef je de woning een authentieke look. In het bijzonder in combinatie met de reeds beschreven accessoires. Bij moderne stenen staat een klassiek voegwerk vaak niet. In zo’n geval kun je juist beter voor een moderne vorm van voegwerk kiezen. Ook dit voegwerk valt goed te combineren met een industriële lamp en brievenbus.