Tips voor het inrichten van een babykamer - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16285
post-template-default,single,single-post,postid-16285,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

20 dec Tips voor het inrichten van een babykamer

Het inrichten van de Babykamer. Dit valt toch wel onder één van de leukste dingen die je mag gaan doen tijdens je zwangerschap. Vaak ga je al snel helemaal los in de Wondere Wereld van de Babykamers. Toch is een babykamer inrichten lang niet altijd zo makkelijk als het lijkt. Wat voorwerk en bedenken wat je precies wilt, kan je al een hoop ellende – en geld-  besparen.

Enorm aanbod

Al snel zal je overspoelt worden met wat allemaal mogelijk is op het gebied van Babykamers. En dat is niet zo raar, want zoveel mensen, zoveel wensen. De kunst is om in een vroeg stadium te achterhalen wat jij wilt. Het gevaar is dat je enthousiast van alles wat gaat kopen en zo een teleurstelling krijgt wanneer je de spulletjes met elkaar gaat combineren. Het kan natuurlijk zijn dat jij van nature een talent hebt voor styling en interieur. Ga dan vooral heerlijk je eigen gang. Heb je dat echter niet, wees dan gerust; wij gaan je helpen!

Little Dutch Adventure Serie

Little Dutch maakt al vele jaren met veel succes de kleurrijkste en mooist kinderkamer accessoires voor de kleinsten.  Alle Little Dutch Baby artikelen zijn zeer hoogwaardig en met zorg ontworpen en geproduceerd. Uiteraard heb je in de babykamer als basis een commode, kledingkast, wiegje en/of ledikant nodig. Wanneer je deze meubels neutraal houdt – bijvoorbeeld wit- dan kan je veel kanten uit met de verdere styling van het kamertje. Neem daarvoor eens een kijkje bij de nieuwe Adventure serie van Little Dutch. Deze serie staat voor stijlvol, sprankelend, avontuurlijk en helemaal van nu en komt in drie kleuren: Adventure Blue, Adventure Mint en Adventure Pink. Qua kleur en afwerking zijn alle kleuren perfect op elkaar afgestemd. Niet alle producten hebben een print en zijn mede daardoor geweldig met elkaar te combineren.

Helemaal compleet

De adventure serie is echter niet alleen maar mooi en avontuurlijk, maar vooral uniek! Deze serie van Little Dutch komt namelijk met een compleet pakket. Je vind er namelijk niet enkel babykamer accessoires, maar ook bijpassend houten speelgoed en zelfs perfect op de rest afgestemd behang en verf! Het houten speelgoed van deze series staan al ver voordat je kindje ermee kan spelen heel gaaf als accessoire in de babykamer en dienen als perfecte kraamcadeautjes. En dat is nog niet alles. Naast perfect matchend houten speelgoed, is er bij deze serie ook nog een bijpassend verf en behang verkrijgbaar!

Verf en behang

In samenwerking met Graham & Brown bedacht Little Dutch speciaal voor de Adventure serie het bijpassende behang en verf. Ideaal en super handig. Geen gedoe meer met honderden bezoekje Bouwmarkt om de bijpassende kleuren en dessins te vinden. Hiermee zit je altijd goed! De producten van Little Dutch zijn aantrekkelijk, functioneel, stijlvol en fijn in gebruik voor zowel je kindje als voor jou als gebruiker. Zo richt je niet alleen heel eenvoudig een prachtige babykamer in, maar ook slapen, verzorgen en knuffelen wordt nog leuker en fijner!

Tags: